You are here:

MM Stoica i-a dat răspunsul unui conducător din Superliga, care-l vrea pe fotbalistul de la FCSB: "Nu, nu se pune problema"

MM Stoica i-a dat răspunsul unui conducător din Superliga, care-l vrea pe fotbalistul de la FCSB: "Nu, nu se pune problema"

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a ţinut să infirme zvonurile referitoare la o posibilă revenire a lui Marius Ştefănescu la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Marius Ştefănescu traversează o perioadă nefastă şi a intrat în gura patronului de la FCSB, Gigi Becali, fiind ţinta criticilor după toate rezultatele slabe înregistrate de campioana României în ultima vreme..

Mihai Stoica exclude cu desăvârşire ca Ştefănescu să se întoarcă la Sepsi: ”Nu există aşa ceva”

Recent, Atilla Hadnagy, directorul executiv al lui Sepsi, a declarat că şi-ar dori ca Ştefănescu să revină la Sfântu Gheorghe.

Mihai Stoica a susţinut că nu există nicio şansă ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat şi este de părere că Ştefănescu îşi va reveni şi a dat exemplul lui Dennis Man şi Florinel Coman, jucători ce au explodat după câteva sezoane.

”(n.r. despre interesul lui Sepsi pentru Marius Ştefănescu) Nu, nu se pune problema. Nu există aşa ceva. Toţi avem foarte mare încredere în Marius Ştefănescu. Spuneţi-mi şi mie ce fotbalist, de când a apărut la noi, a fost cel mai bun. Niciunul. Coman? A trebuit să aşteptăm mult. Dennis Man, la fel”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 13 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali l-a criticat pe Ştefănescu după Hermannstadt - FCSB 2-0

"Dau 1,3 milioane de euro pe un fotbalist, un fotbalist care chiar era fotbalist, iar acum pierde toate baloanele, parcă a uitat fotbalul. Ce pot eu să mai zic acum? Spuneţi voi acum, poate nu mă pricep eu la fotbal. Voi ce ziceţi acum?", a spus Gigi Becali, după înfrângerea FCSB-ului de la Sibiu.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaştefănescu 

viewscnt
Articole similare