You are here:

MM Stoica i-a explicat lui Panduru ratările lui Ştefănescu din Supercupa României: ”Nu are legătură! Toată lumea s-a plâns”

MM Stoica i-a explicat lui Panduru ratările lui Ştefănescu din Supercupa României: ”Nu are legătură! Toată lumea s-a plâns”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a câştigat, joi seară, Supercupa României, învingând în meciul pentru trofeu, pe stadionul Steaua, echipa Corvinul Hunedoara, scor 3-0.

MM Stoica, despre prestaţia lui Ştefănescu 

FCSB este campioana en titre a României, iar Corvinul este câştigătoarea Cupei României Betano. Golurile au fost marcate de Miculescu ’21, Ştefănescu ’52 şi Luis Phelipe ’80.

Basarab Panduru, fostul mijlocaş al Stelei, a comentat prestaţia lui Marius Ştefănescu, debutant cu gol la FCSB în Supercupa cu Corvinul, scor 3-0.

Ştefănescu a marcat golul de 2-0, dar jucătorul cumpărat de la Sepsi ar fi putut reuşi un hattrick, dar a ratat două ocazii uriaşe de gol, singur cu portarul.

MM Stoica a venit, azi, cu primele explicaţii şi i-a dat replica lui Basarab Panduru.

”Am văzut emisiunea cu ce a zis Panduru, ce nu ştia Pandi este că mingea cu care s-a jucat meciul nu are legătură cu ce ne-am antrenat noi, cu ce vom juca în cupele europene, în campionat. S-a jucat cu Joma, nu zic că sunt proaste dar nu au legătură! Adică mingea asta dacă o loveşti foarte tare se duce bine, dar efectiv nu poţi să bagi piciorul sub ea. I-am spus imposibil să nu dai tu o scăriţă şi mi-a zis ”biiip, mingiile astea...” Toţi se plângeau de ele. De asta nu a încercat scăriţă, asta a fost una dintre explicaţii.

E remarcabil faptul că Ştefănescu cere mingea în saptele apărătorilor, cea ce puţin jucători fac. El are o calitate incredibilă, face lucrurile pe care trebuie să le facă, nu caută soluţii fantastice, asta am remarcat-o de când era la Sepsi De când l-am vazut, eu l-am dorit. Mereu am avut discuţii, dar mereu după ce semnase. Dar chiar am insistat să se platească o sumă foarte mare pentru un jucători de varsta lui”, a declarat MM Stoica la Prima Sport.

Panduru, despre Ştefănescu după FCSB - Corvinul

„Pentru ratări? Pentru ce i-au dat premiul? Cele mai frumoase ratări şi ia un trofeu, te rog frumos! «Ce să fac cu el? Am dat cu mingea peste poartă, am dat în portar singur cu portarul».

Când ratezi aşa, parcă nu ţi-aş mai da nimic. Ţi-aş da doar pentru cele mai frumoase ratări din cele mai bune poziţii. Nu ai cum să ratezi ocaziile alea! Dacă rata Musi, mai înţelegeam. Dar îţi zic ceva, Musi nu cred că le rata”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmarius ştefănescubasarab pandurumm stoica 

viewscnt
Articole similare