Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi cheamă pe suporterii FCSB la meciul cu FC Voluntari. Ce mesaj a transmis cu câteva ore înaintea partidei

MM Stoica îi cheamă pe suporterii FCSB la meciul cu FC Voluntari. Ce mesaj a transmis cu câteva ore înaintea partidei

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, a chemat fanii FCSB la stadion la meciul cu FC Voluntari, la care roş-albaştri vor fi oaspeţi. Cu câteva ore înainte de startul partdei, MM a scris un mesaj pe Facebook în care a anunţat că s-au vândut puţine bilete pentru meci.

S-au vândut puţine bilete la meciul FC Voluntari - FCSB, care se va juca pe Arena Naţională şi în care roş-albaştri vor fi oaspeţi, iar Mihai Stoica a făcut apel la fani cu câteva ore înainte de startul partidei.

MM Stoica îi cheamă pe suporterii FCSB la meciul cu FC Voluntari. Ce mesaj a transmis cu câteva ore înaintea partidei

FCSB şi FC Voluntari se întâlnesc, pe Arena Naţională, într-un meci care are miză doar pentru roş-albaştri. Dacă bate, FCSB va juca "finala campionatului" cu CFR Cluj, la Buzău, în ultima etapă din play-off. Preţurile stabilite de gazde, FC Voluntari, au făcut ca meciul să nu aibă parte de numărul de spectatori aşteptat de Mihai Stoica.

MM a postat pe Facebook un mesaj în care a chemat suporterii FCSB la meciul cu FC Voluntari, care poate fi decisiv pentru lupta la titlu: "Sunt foarte puţine bilete achiziţionate până la această oră pentru meciul de diseară, tocmai pentru că suporterii noştri cred că FC Voluntari nu va folosi titularii şi meciul va fi pentru noi o simplă formalitate.

Ei bine, nu va fi aşa şi adversarii noştri din seara asta vor juca cu prima echipă, diminuându-şi şansele la câştigarea Cupei României, aşa cum a făcut-o şi Craiova.

Totuşi, suntem la mâna noastră şi sunt convins că ne putem califica în FINALA CAMPIONATULUI. Cred şi că Horaţiu Feşnic nu-şi va compromite imaginea şi cariera, va arbitra corect şi nu va vâna jucătorii aflaţi la limita suspendării.

Singura metodă prin care ne putem mări şansele este să chemăm din nou steliştii la stadion.

Inima noastră - Peluza Nord Steaua Oficial - va fi prezentă ca de obicei!

Haideţi să strigăm împreună după meci “SUNTEM FINALIŞTI“", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Afla mai multe despre: mm stoicamesajfcsbsuporteriliga 1 

viewscnt
Articole similare