Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua: ”Au pus şi ei nişte cearşafuri de la Ikea” | EXCLUSIV

MM Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua: ”Au pus şi ei nişte cearşafuri de la Ikea” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

După ce FCSB şi-a exprimat dorinţa de a disputa derby-ul cu Dinamo pe stadionul din Ghencea, suporterii CSA Steaua au umplut Bucureştiul de mesaje dure împotriva lui Gigi Becali şi a celor de la FCSB.

MM Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua: ”Au pus şi ei nişte cearşafuri de la Ikea”

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo va avea loc pe 22 iulie, în runda a doua a sezonului 2023/2024 din Superligă. Oficialii de la FCSB au mare încredere că meciul se va putea desfăşura pe stadionul Steaua, cu toată opoziţia celor de la CSA Steaua, atât a administratorilor, cât şi a suporterilor.

Încrederea celor de la FCSB se bazează pe un sprijin oferit chiar de Marcel Ciolacu, premierul fiind de acord ca echipa lui Gigi Becali să păşească pentru prima dată pe noul stadion din Ghencea. Ultraşii din Peluza Sud Steaua nu acceptă însă ideea şi au avut mesaje foarte dure la adresa lui Gigi Becali.

„Jos labele de pe Ghencea”

„Doar Steaua în Ghencea” şi alte mesaje de genul acesta.

Mesajele, însă nu l-au impresionat pe MM Stoica care a lansat o serie de ironii la adresa celor de la CSA. 

„Am văzut nişte cearşafuri de diverse dimensiuni de Ikea... Au împânzit tot oraşul? Vin şi scriu pe garduri, mi se par nişte copilării! Cum e asta cu «Jos labele Sud?» (n.r. – MM ironizează unul dintre bannerele afişate de ultraşi, care conţinea şi semnătura peluzei). Eu citesc de la stânga la dreapta.

Nu ştiu cum ne-ar putea împiedica. Cred că drept de preempţiune are primul venit (n.r. – în tentativa de a închiria arena). Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, la modul «hai să ne întâlnim să facem un grătar acolo». Stadionul a fost făcut pentru ca bucureştenii să vadă fotbal! A fost făcut pentru ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion unde intră 30.000 de euro. E Steaua – Dinamo, totuşi!

Îi zic Steaua fiindcă noi n-am retrogradat niciodată! Nu cred că trei cearşafuri aşternute de unii… Mie mi se par copilării. Ce oraş au împânzit? Au pus trei-patru cearşafuri, atât”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Alexandru Buziuc, atacantul de la CSA Steaua, declaraţie incredibilă

„Nu am nicio problemă să joace FCSB în Ghencea şi să împarţim stadionul. Nu mă deranjează pe mine. Nu contează pentru mine rivalitatea dintre FCSB şi CSA, pentru mine contează că sunt aici şi să fac tot ce depinde de mine ca să-mi ajut echipa să termine pe unul din primele două locuri. La sfârşit vreau să ne bucurăm, să fim şi noi în prima ligă.

Aş veni la un meci al FCSB-ului pe Ghencea. De ce nu? Am prieteni acolo, am foşti colegi la FCSB cu care ţin legătura. Am foşti colegi cu care sunt prieten foarte bun, cu care suntem prieteni de familie. De ce nu?”, a spus Alexandru Buziuc.

MM Stoica s-a întors cu veşti bune din Olanda. Cei doi jucători care l-au impresionat în cantonament: ”Revelaţia” / ”Surpriza!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicacsa steauafcsbghencea 

viewscnt
Articole similare