Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îl laudă pe jucătorul distrus de Becali după FCSB - Rapid: „A avut o evoluţie foarte bună!” | EXCLUSIV

MM Stoica îl laudă pe jucătorul distrus de Becali după FCSB - Rapid: „A avut o evoluţie foarte bună!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

David Miculescu a fost titular pentru FCSB în derby-ul cu Rapid, dar a fost schimbat la pauza meciului.

Schimbat de Gigi Becali, dar lăudat de MM Stoica după FCSB - Rapid 2-2

În minutul 39 al meciului de pe Arena Naţională, la scorul de 2-1 pentru Rapid, David Miculescu a ratat o ocazie uriaşă după un corner al FCSB-ului. Atacantul a trimis cu capul dintr-o poziţie incomodă, dar mingea s-a dus peste poartă. Gigi Becali nu a avut răbdare, iar fotbalistul a fost înlocuit la pauza meciului. De cealaltă parte, MM Stoica consideră că Miculescu a jucat foarte bine, în ciuda acelei ratări.

„David Miculescu a avut o evoluţie nu bună, ci foarte bună, chiar dacă a fost schimbat la pauză. Nu era o execuţie uşoară acolo. Nu i-a venit niciunde mingea, nici la picior, nici la cap.

N-a reuşit să marcheze, dar n-a pierdut nicio mingea, a avut 21 de mingi jucate!”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali şi-a criticat dur jucătorul, după ce îl lăudase în urmă cu câteva zile: ”Ţi-e frică de minge? Nu eşti fotbalist pentru mine!”

(n.r. despre schimbarea lui Miculescu de la pauză) Jucătorii care nu au mingea... Eu am o mentalitate pe care nu am auzit-o la niciun specialist, zic aşa: <<Când tu nu ai mingea sau când mingea nu vine la tine, cred că tu te ascunzi, că nu îţi place, că ţi-e frică să nu vină mingea la tine>>.

Radaslavescu are tupeu, nu se ascunde. Dacă mingea nu o primeşti, cu mine ai o problemă. Eu cred că tu te ascunzi de minge. De ce ai ratat? Pentru că ţi-e frică. Du-te, caută mingea!

Trebuie să-l scot ca să îl oţelesc, îl trec prin foc ca să ştie. Ţi-e frică de minge? Nu eşti fotbalist pentru mine!

Tavi Popescu, fiind obosit, mai bine a zis să se ascundă. Eu vă văd, bă, când vă ascundeţi de minge! Te ascunzi? Te văd.

 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbdavid miculescurapid 

viewscnt
Articole similare