Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, impresionat de Ciprian Deac. Unde era la 8 dimineaţă înainte de meci: ”Exagerat de serios!” | EXCLUSIV

MM Stoica, impresionat de Ciprian Deac. Unde era la 8 dimineaţă înainte de meci: ”Exagerat de serios!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Meciul cu Dinamo a fost unul de neuitat pentru Ciprian Deac, care a fost premiat pentru partida cu numărul 400 în Superliga României.

Ciprian Deac, prezent la sală încă de la 8 dimineaţa. MM Stoica a rămas impresionat

Echipa CFR Cluj a întrecut vineri seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă.

Pentru Ciprian Deac meciul a fost unul special pentru că a bifat partida cu numărul 400 în campionatul din România! MM Stoica a ţinut să îl laude pe jucătorul CFR-ului şi a rămas impresionat de seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

  • Ciprian Deac a debutat în în prima ligă în urmă cu 18 ani, într-un CFR – Unirea Urziceni 4-0. 

”Deac cred că are antrenamentul la sala cu numărul 10 mii, am să spun o chestie, cineva care merge la sală, foarte devreme, când CFR Cluj era cazată la un hotel aici, l-a văzut la 8 dimineaţă pe Deac la sală aici.

Pe mine m-a impresionat, la 8 dimineaţă, ştim ca e serios... dar e exagerat de serios! De asta joaca la 38 de ani şi bate record după record. Şi de asta joaca şi i s-a prelungit contractul”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Fotbalistul a revenit definitiv în România în iarna lui 2017, când a semnat cu formaţia din Gruia, liber de contract după despărţirea de Tobol Kostanay.

  • 300 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ciprian Deac, potrivit Transfermarkt.

Dan Nistor, mijlocaşul Universităţii Cluj, are deja 430 de partide jucate la nivelul primei ligi. Mario Camora (383), Vlad Achim (363), Ionuţ Larie (360), Alexandru Mateiu (354), Takayuki Seto (333), Cristi Bălgrădean (320) sau Valerică Găman (306) au şi ei peste 300 de partide în Superligă.

În clasament, CFR Cluj are 48 de puncte şi se află pe locul secund , în timp ce Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (Mogoş 68), Boben, Ajeti, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Avounou 68) - C. Deac (R. Filip 85), Bîrligea (P. Michael 76), Otele (Aly Abeid 85). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • DINAMO: Golubovic - Edgar Ie, Velkovski, Patriche - Moura, Pavicic (N. Roşu 70), Gnahore, Borduşanu (C. Costin 70) – Ilic (A. Bani 56), Hakim Abdallah (A. Irimia 87), Goncalo Gregorio (Selmani 56). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujmm stoica 

viewscnt
Articole similare