Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, îngrijorat înainte de meciul României cu Muntenegru! ”Edi are probleme mari de lot. Trebuie să joace cu Tănase vârf!” EXCLUSIV

MM Stoica, îngrijorat înainte de meciul României cu Muntenegru! ”Edi are probleme mari de lot. Trebuie să joace cu Tănase vârf!” EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica, expertul Orange Sport, a analizat lotul pe care îl are la dispoziţie Edi Iordănescu înainte de meciul cu Muntenegru.

Meciul naţionalei României cu Muntenegru se va disputa sâmbătă seară, în deplasare, de la ora 21.45. Înaintea primului meci din Liga Naţiunilor, Edi Iordănescu a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei, alături de decarul FCSB-ului, Florin Tănase. Selecţionerul României a vorbit înaintea partidei cu Muntenegru. El este încrezător că poate produce o schimbare la naţională, care nu a mai reuşit să facă performanţă în ultimul timp. 

Totuşi, MM Stoica este îngrijorat înaintea partidei, deoarece Iordănescu are mulţi indisponibili. Expertul Orange Sport consideră că selecţionerul României este obligat să joace cu Florin Tănase vârf. 

”Eu cred că e bine că jucăm în deplasare, să practicăm un joc de aşteptare pe care o să-l parcticăm mai mult. Nu e chiar atât de importantă Liga Naţiunilor, ştiu ce spuneţi, dar... Uite, dacă faci un 2-2 ca în Israel, dar joci în halul în care ai jucat în a doua parte a meciului, nu e ok. E important şi rezultatul, dar şi jocul. 

Sunt puţin consternat. De multe ori am zis ceva, poate oamenii nu ţin cont. Chestia asta cu proiecte la naţională, cu schimbări de generaţii, e o minciună. Alibec n-a jucat la Atromitos, nu poate juca, Coman a lipsit o perioadă. 

Oameni buni, naţionala este echipa de azi, nu de ieri şi nici de mâine. Ce să vorbim despre proiecte? Dacă Octavian Popescu, nici nu ştia lumea că există când s-a jucat meciul cu Austria... Octavian Popescu poate fi cel mai bun jucător de pe poziţia lui. Să nu vorbim despre proiecte şi viitor, că nu există la nicio naţională din lume”, a declarat expertul Orange Sport.

”Edi are probleme mari de lot. Trebuie să joace cu Tănase vârf!”

”Edi are probleme mari de lot, foarte mari. Chiar are probleme. Man e extrem de important, e accidentat. Mihăilă, era o chestie clară că nu va juca la Atalanta, doar o minune l-ar fi făcut să joace. Stanciu, Ianis, jucători importanţi. Nu are vârf, trebuie să joace cu Tănase vârf”, a mai spus oficialul FCSB.

Afla mai multe despre: mm stoica-românia-tănase 

viewscnt
Articole similare