Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îşi face griji înainte de meciul cu Viking Stavanger: ”Noi plecăm cu handicap”. Ce informaţii importante a primit din Norvegia | EXCLUSIV

MM Stoica îşi face griji înainte de meciul cu Viking Stavanger: ”Noi plecăm cu handicap”. Ce informaţii importante a primit din Norvegia | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte de play-off-ul Conference League, acolo unde va da peste o echipă din Norvegia: Viking FK.

EXCLUSIV | MM Stoica îşi face griji înainte de meciul cu Viking Stavanger: ”Noi plecăm cu handicap”. Ce informaţii importante a primit din Norvegia: ”Au şanse mai mari...”

Pentru accederea în grupe, vicecampioana va juca împotriva echipei norvegiene Viking Stavanger, care a trecut în turul trei preliminar de Sligo Rovers, din Irlanda.

În play-off, FCSB va juca primul meci acasă, pe 18 august, iar calificarea în grupele Conference League se decide în deplasare, pe 25 august.

FCSB n-are de gând să solicite amânarea meciului cu Chindia, programat duminică, 14 august, în direct la Orange Sport 1 şi orangesport.ro, de la ora 21:30. Mihai Stoica a anunţat că are informaţii conform cărora Viking Stavanger, următoarea adversară din Conference League, îşi va amâna partida din campionat, tocmai pentru a fi în formă maximă cu FCSB!

”Viking Stavanger îşi amână meciul. Noi nu am solicit, dar şansele lor sunt mult mai mari dacă îşi amână meciul. Unii chiar vor să-şi ajute echipele să se califice. Noi plecăm cu handicap cu Viking. Noi jucăm duminică, ei nu. Acolo vom juca pe teren sintetic, asta e o chestie pe care nu pot să o înţeleg. 

Eu înţeleg să joci iarna, când acolo sunt temperaturi foarte scăzute. Nu pregătesc scuze, nimic. Eu am avut ceva emoţii la meciul ăsta pentru că, cu tot respectul pentru jucătorii noştri, n-aveam bancă”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Viking ocupă locul cinci în prima ligă a Norvegiei, după 18 etape disputate. 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare