You are here:

MM Stoica l-a contrazis în direct pe portarul Rapidului: ”Putea să nu mai spună nimic”

MM Stoica l-a contrazis în direct pe portarul Rapidului: ”Putea să nu mai spună nimic”

Rapid

Comentarii

Benjamin Siegrist a fost transferat noul portar străin al celor de la Rapid

MM Stoica, despre discursul ţinut de portarul Rapidului

Marian Aioani a apărat poarta Rapidului în primele patru etape din Liga 1, dar elveţianul Siegrist (adus de Lennon de la Celtic) i-a luat locul de titular în ultimele meciuri jucate în Superliga.

De când a venit la Rapid, portarul a fost lăudat încontinuu de Neil Lennon. După flash-ul de aseară, Siegrist a dat de înţeles că Rapidul a fost superioară lui Dinamo şi că nu îi vedea pe ”câini” marcând în Giuleşti, teorie cu care MM Stoica nu a fost de acord şi l-a taxat, în direct, pe jucătorul elveţian. 

”Tot ce spune a căzut, putea să nu mai spună nimic. Nu poţi să spui că s-a aruncat (n.r. jucătorul lui Dinamo), nu s-a aruncat, e o ţinere evidentă (n.r. a lui Ignat).

Are foarte mare încredere în el (n.r. Siegrist), a luat de bun ce a zis Lennon că e cel mai bun portar din România,. A spus că ”nu îi vedeam marcând pe cei de la Dinamo”, dar de ce nu ii vedeai?! Pentru un portar care în ultimii doi ani nu a apărat nicio secundă chiar e foarte sigur pe el (n.r. ironic) E mare lucru”, a declarat MM Stoica la Prima Sport. 

Benjamin Siegrist a participat cu naţionala Elveţiei la Jocurile Olimpice de la Londra (2012). În 2016, Benjamin a fost transferat definitiv la FC Vaduz, unde a evoluat timp de două sezoane.

  • 500.000 de euro e cota lui Benjamin Siegrist, potrivit Transfermarkt

Portarul elveţian ajuns la vârsta de 32 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Aston Villa, Celtic, Wycombe Wanderers, Dundee United şi Burton Albion.

Nicolae Cristescu dă vina pe Neil Lennon pentru forma slabă a Rapidului: ”E incompatibil cu fotbalul românesc! I-a bulversat pe jucători”

Afla mai multe despre: mm stoicarapid,  

viewscnt
Articole similare