Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l da afară pe un antrenor de la FCSB: "Dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul" | EXCLUSIV

MM Stoica l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l da afară pe un antrenor de la FCSB: "Dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi la Telekom Sport, Mihai Stoica şi Liviu Ciobotariu au rememorat ultimul titlu câştigat de roş-albaştri, în 2015. Atunci, Ciobotariu o anterna pe ASA Târgu Mureş, care putea fi campioana României dacă nu pierdea cu Oţelul în ultima etapă. MM a dezvăluit o discuţie avută cu Becali, în care i-a cerut să-l schimbe pe Constantin Gâlcă.

MM Stoica l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l da afară pe un antrenor de la FCSB: "Dacă nu-l schimbi pe ăsta, pierzi campionatul" | EXCLUSIV

În 2015, FCSB avea un avans foarte mare de puncte în faţa echipei de pe locul doi, ASA Târgu Mureş, pierdut încet-încet, după plecările lui Claudiu Keşeru, Lukasz Szukala şi Lucian Sânmărtean. S-a ajuns la ultima etapă, când FCSB a remizat la Iaşi, 0-0, şi roş-albaştri puteau pierde campionatul dacă ASA Târgu Mureş câştiga meciul de pe teren propriu cu Oţelul.

Înainte de ultima etapă, când FCSB încă avea un avans de şapte puncte, Mihai Stoica l-a sunat pe Gigi Becali şi i-a cerut să-l schimbe pe Constantin Gâlcă. Antrenorul e ultimul care a adus titlul în curtea FCSB şi a câştigat atunci patru trofee cu roş-albaştri.

"Când s-au apropiat la şapte puncte, l-am sunat pe Gigi şi i-am spus că dacă nu-l schimbi pe ăsta (n.r. - pe Constantin Gâlcă), pierzi campionatul. Nu joci nimic, absolut nimic. A pierdut campionatul, cum să-ţi zic... Oţelul, echipă retrogradată, putea pierde la Târgu Mureş... Nu-l cunoşteam pe Gâlcă, nu am lucrat cu el. Trofeul de la Ludogoreţ nu l-a mai câştigat", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Liviu Ciobotariu: "O amintire tristă. M-a marcat pe viaţă!"

În cele din urmă, FCSB a câştigat campionatul după ce Oţeul a câştigat cu 2-1 la Târgu Mureş. Liviu Ciobotariu, antrenorul de atunci al ASA-ului, a rememorat şi el episodul cu trofeul pe masă, la Telekom Sport. "Ciobi" a spus că pierderea titlului l-a marcat pe viaţă şi că e o amintire tristă.

"Noi am pierdut campionatul în ultimele etape, la Mediaş îmi aduc aminte ne-au dat gol în minutul 84, 85, apoi am mers la Astra, unde puteam să nu pierdem şi am pierdut cu 3-1. Părerea mea e că noi am pierdut în ultima etapă, logic, dar de drept l-am pierdut în ultimele patru etape. A fost o amintire tristă. Am avut multe nopţi nedormite, atunci m-a salvat plecarea în Arabia Saudită. Contractul îmi expirase cu ASA, am primit telefon din Arabia Saudită şi mi-am mai alinat din tristeţe. Uşor, uşor am uitat după, dar m-a marcat pe viaţă. E greu să pierzi un campioant în ultimul joc şi cu o echipă retrogradată", a spus Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: fcsbasa targu muresliviu ciobotariumihai stoicagalcagigi becali 

viewscnt
Articole similare