Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica laudă suporterii lui Dinamo. ”Este o emulaţie extraordinară” | EXCLUSIV

MM Stoica laudă suporterii lui Dinamo. ”Este o emulaţie extraordinară” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo a legat a doua victorie consecutivă în Superligă, la capătul unui meci nebun. ”Câinii” s-au impus pe terenul lui Voluntari cu 3-2,

Deşi Dinamo a avut iniţiativa în primele 20 de minute, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 18, după un corner bătut de Doru Andrei, Nemec a prelungit cu capul şi Matricardi a înscris. Dinamo a concretizat dominarea din teren în minutul 24. Costin a pasat din careu pentru Gregorio, care a egalat cu un şut din suprafaţa de pedeapsă. Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 46, la golul reuşit de Cristian Costin din pasa lui Ahmed Bani. Gazdele au egalat prin veteranul Nemec, care a trimis în plasă o pasă a lui Boboc, în minutul 80.

Dinamo a forţat şi Larrucea a înscris golul victoriei pentru alb-roşii, în minutul 90, dar golul a fost validat după trei minute, după consultarea VAR. Voluntari a primit penalti, după o altă fază verificată de VAR, însă Sigurjonsson a şutat pe lângă poartă în minutul 90+7 şi Dinamo a reuşit a doua victorie a sezonului. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce FC Voluntari are 9 puncte, pe locul 4.

MM Stoica laudă suporterii lui Dinamo. ”Este o emulaţie extraordinară” 

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a avut doar cuvinte de laudă la adresa suporterilor dinamovişti. Peste 4000 de fani ai alb-roşiilor au asistat la partida de pe Stadionul Anghel Iordănescu şi au dominat fondul sonor din primul până în ultimul minut.  

Mihai Stoica a scos în evidenţă şi meritele lui Ovidiu Burcă, antrenor care a reuşit să promoveze alături de Dinamo în Superligă, în momentul în care multă lume credea că falimentul este aproape.

”Cu Sepsi, scorul a fost cam asupru. A avut ocazie mare la 0-0, bară la 1-0. Cu noi nu prea au contat. Şi atunci au dat un gol la întâmplare. Dinamo joacă şi e surprinzător, pentru că nu are mare calitate. Dar are un antrenor care are nişte idei care funcţionează. A venit cu Bena în faţa apărării. Puţine echipe vor putea bate la Voluntari.

Acum, au umplut (n.r. suporterii dinamovişti) Arcul. E o emulaţie extraordinară. (n.r. De unde această emulaţie?) Suporterii au fost foarte implicaţi în salvarea echipei. Burcă, fără mari fotbalişti. A adus jucători de care nu ştia nimeni. Uite, nu joacă Ghezali, dar joacă Gregorio, care a venit din liga a treia. A dat gol. E clar că funcţionează bine strategia lui Burcă. Eu cred că factorul fizic este clar conectat cu cel mental. Când ai stadionul plin, joci acasă, contează”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

 Ovidiu Burcă: ”Suntem pe drumul cel bun”

”Au fost nişte momente complicate. Una peste alta cu ce trebuie să rămânem este acest spirit, am arătat şi anul trecut, asta înseamnă Dinamo. Să nu renunţi niciodată! Pentru forţa mentală vreau să le mulţumesc băieţilor. Suntem pe drumul cel bun.

Trebuie să avem răbdare cu jucătorii noi. Am trăit momentele cu VAR la maxim, au fost aşteptări lungi, suntem bucuroşi că VAR-ul a existat azi. A fost un meci superb pentru suporteri, epuizant pentru noi. Am crezut cu tărie, suntem implicaţi şi pasionaţi”, a declarat Ovidiu Burcă după meci.

În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita Petrolului.

 

Afla mai multe despre: dinamomm stoica 

viewscnt
Articole similare