Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, laude pentru un jucător de la Dinamo: ”Îmi place! E singurul”. Ar avea loc la FCSB? | EXCLUSIV

MM Stoica, laude pentru un jucător de la Dinamo: ”Îmi place! E singurul”. Ar avea loc la FCSB? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a remarcat un jucător de la Dinamo, chiar dacă echipa are un parcurs dezastruos în actualul sezon de Superligă.

Cu cea mai slabă ofensivă din Superligă (10 goluri) şi cu a patra cea mai slabă defensivă din Superligă (31 de goluri, la fel ca Farul), Dinamo se scufundă undeva în subsolul clasamentului - locul 15, cu 10 puncte, şi pare condamnată la o nouă retrogradare.

Mihai Stoica recunoaşte: ”Îmi place! E singurul”

Prezent în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că îi place foarte mult modul în care evoluează la Dinamo internaţionalul român de tineret, Costin Amzăr (20 de ani), pe care îl consideră foarte bun într-un sistem cu trei stoperi, deoarece urcă foarte mult, e dispus la efort, centrează foarte bine şi luptă pentru fiecare balon.

În acelaşi timp, Mihai Stoica a recunoscut că nu este deloc impresionat de Dennis Politic, un fotbalist de la care s-au aşteptat foarte multe lucruri, dar care nu a livrat nimic (cifre) pentru Dinamo.

Dan Udrea: ”Există la Dinamo, în momentul ăsta, un jucător pe care să îl vezi titular la o echipă de play-off, indiferent cineva va fi la final?”.

Basarab Panduru: ”E greu să văd pe cineva. Pe cine să vezi”.

Dan Udrea: ”Dacă te-aş fi întrebat după 5-7 etape ai fi zis Dennis Politic, nu?”.

MM Stoica: ”Mie îmi place un jucător”.

Basarab Panduru: ”Eu zic şi acum că nu e un jucător rău Politic. Aşa zic eu. Nu mi se pare rău. Cred că poţi să faci ceva cu el. Am văzut câteva lucruri la el”.

MM Stoica: ”A fost rezervă în câteva meciuri la acest Dinamo”.

Basarab Panduru: ”Da, dar poate s-a certat cu antrenorul”.

MM Stoica: ”Dacă s-a certat, atunci e o problemă. Mie nu mi-a plăcut, nu mi s-a părut niciodată. Singurul jucător care îmi place, ca atitudine - nu are fizic, talie - dar la o echipă care joacă cu trei apărători centrali, îl văd în bandă pe Amzăr. Îmi place foarte mult atitudinea lui, nu renunţă niciodată. Îmi place.

Mie nu-mi plac jucătorii ăştia care par tehnici, dar dacă te uiţi la cifre, n-au jucat nicăieri, n-au marcat, nu marchează. Mie îmi plac jucătorii care-şi dau viaţa. D-aia când toată lumea spunea că n-avem decar, noi jucam cu Bourceanu şi Pintilii, şi îi spulberam pe toţi”.

Afla mai multe despre: mm stoicacostin amzar 

viewscnt
Articole similare