Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica le dă de gol pe adversarele din Liga 1: "La FCSB rămâne ruşinea aia, dar noi nu avem politicieni în spate. Alţii au" | EXCLUSIV

MM Stoica le dă de gol pe adversarele din Liga 1: "La FCSB rămâne ruşinea aia, dar noi nu avem politicieni în spate. Alţii au" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat situaţia financiară a clubului finanţat de Gigi Becali. Conducătorul consideră că echipa sa nu e ajutată politic, precum se întâmplă la alte cluburi.

Mihai Stoica, despre situaţia financiară de la FCSB

FCSB stă mult mai bine faţă de echipele importante din Liga 1 şi se poate lăuda chiar cu un profit important pentru situaţia financiară a fotbalului românesc. Conform raportului financiar publicat, echipa patronată de Gigi Becali a înregistrat un profit de 2 milioane de euro în anul 2021, deşi n-a mai evoluat în grupele cupelor europene din 2017. 

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, are o datorie în valoare de 26 de milioane de euro.

MM Stoica a făcut referire la datoriile mari ale campioanei României şi a amintit influenţa politică. 

”E bine, nu? Nu avem emoţii la fair-play financiar. Din punct de vedere sportiv, a fost un dezastru. A fost o ruşine cum n-am mai văzut. Dacă discutăm de venituri şi cheltuieli, e ok, dar rămâne ruşinea aia. Nu aveau cum să fie minus şase milioane. Înseamnă că treaba e bună, daca nu ne-am dus la minus. Dacă alţii reuşesc să o ducă cu datorii imense, bravo lor! Înseamnă că nu îi interesează banii.

Eu nu vreau să fac politică, dar se duce în politică. Sepsi de unde are sponsori? Ungaria sponsorizează echipe de fotbal pentru că a ieşit Orban. Există CFR Cluj pentru publicul larg? Nu! Există doar FCSB. Nu are oameni în spate, care să convingă alţi oameni.

La noi nu există influenţe politice, noi nu avem politicieni în spate! (n.r. - la alte echipe) Sponsorizările vin, pentru că aşa trebuie. (n.r. despre vânzarea din bilete) E o problemă doar că uite care sunt sumele şi gândeşte-te la bugetele. Nu este o diferenţă care să ne ridice mari probleme. Bucureştenii vin mai puţin la noi, mulţi veneau din provincie şi acum e greu când e meciul la opt, nouă seara”, a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare