Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica le spulberă visul dinamoviştilor: ”S-au trezit cam târziu pentru play-off” | EXCLUSIV

MM Stoica le spulberă visul dinamoviştilor: ”S-au trezit cam târziu pentru play-off” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut partida cu Politehnica Iaşi, scor 0-1, în etapa cu numărul 15 din Liga 2.

Politehnica Iaşi a întrerupt seria bună a dinamoviştilor. Moldovenii s-au impus pe teren propriu, împotriva lui Dinamo, scor 1-0.  Cătălin Hlistei a marcat cu o execuţie spectaculoasă, o „foarfecă” laterală de la 11 metri de poartă. 

 „Câinii” sunt tot mai departe de play-off şi riscă să mai stea un an în B.

MM Stoica le spulberă visul dinamoviştilor: ”S-au trezit cam târziu pentru play-off” | EXCLUSIV

Dinamo are şanse tot mai mici la play-off. Cu 4 etape rămase de disputat, „câinii” au 21 de puncte, 4 sub locul 6, ultimul care asigură prezenţa în lupta pentru promovare.

MM Stoica a urmărit partidele lui Dinamo din actualul sezon şi a ajuns la următoarea concluzie: ”S-au trezit târziu pentru play-off”. 

”Dinamo e o echipă imprevizibilă. A pierdut exact unde nu te aşteptai. Dar a câştigat meciuri.. Nu sţii la ce să te aştepţi de la Dinamo. Au început să joace ceva... Am auzit oameni care erau aproape de club care spuneau că era finalul, că nu ştiau dacă vor începe sezonul şi dacă cum îl vor începe..

Cred că s-au trezit cam târziu pentru play off. Dar Ovidiu Burcă a făcut ceva acolo. Dar nu se ştie niciodată! Faţă de anul trecut când era clar că Petrolul, Sibiu, Clujul promovează, acum Slobozia poate să promoveze direct, de exemplu...”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Poli Iaşi este locul 3 în Liga 2, cu 28 de puncte. Gazdele au ca obiectiv revenirea pe prima scena a fotbalului românesc. În timp ce, ”câinii” sunt pe locul 9, cu 21 de puncte. 

Florin Răducioiu nu şi-a primit nici acum salariile restante de la Dinamo: ”Mi-au lăsat un gust amar. Sunt foarte dezamăgit” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicadinamo 

viewscnt
Articole similare