Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mesaj clar pentru echipa naţională înainte de meciul decisiv cu Israel: "Repetăm figura şi gata, s-a terminat" | EXCLUSIV

MM Stoica, mesaj clar pentru echipa naţională înainte de meciul decisiv cu Israel: "Repetăm figura şi gata, s-a terminat" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre obiectivul echipei naţionale pentru meciul decisiv pentru şansele României pentru calificarea la EURO 2024.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a vorbit despre şansele României în meciul cu Israel şi abordarea pe care ar trebui să o aleagă Edi Iordănescu din punct de vedere tactic.

Mihai Stoica: "La 0-0 suntem calificaţi"

"La 0-0 suntem calificaţi, ăsta vă fi obiectivul, nu vrea nimeni să câştige meciul, nu contează deloc. Aşa cel mai bine ar fi să câştigi 17-0, să fie 15-0 la pauză, clar că o să jucăm la X. Chestiile astea că o să mergem să jucam la victorie, să obţinem egal, toată lumea vrea să se califice, nu contează cum." a declarat MM Stoica la emisiunea Sport Report.

Nicolae Dică şi-a exprimat şi el punctul de vedere legat de această abordare şi consideră că există un oarecare pericol.

"Dacă pregăteşti în aşa fel jocul, dai impresia că egalul asta e ok, în momentul în care stai şi nu pui probleme, adversarul vine peste tine, au calitate de la mijllocul terenului în sus." a declarat Nicolae Dică.

"Acasă cu Israel am stat cu fundul în poartă la 1-1 fiindcă echipa era neputincioasă, eu sunt convins că Edi n-a spus să stăm cu fundul în poartă. Le dăm mingea lor şi sperăm că vor da în bară şi nu intra în poartă, nu am jucat nimic, s-ar putea că acel punct să ne duca la EURO, repetăm figura şi gata, s-a terminat." a încheiat MM Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicaechipa nationalaisraelromaniaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare