Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mesaj direct către Constantin Budescu după ce s-a accidentat! ”Îl aşteptăm acasă, e de-al nostru!” EXCLUSIV

MM Stoica, mesaj direct către Constantin Budescu după ce s-a accidentat! ”Îl aşteptăm acasă, e de-al nostru!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Voluntari a primit vizita Farului în a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, iar Ricardinho a marcat singurul gol al partidei în minutul 89. În urma acestui rezultat, FC Voluntari e pe locul al treilea, cu 30 de puncte, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, în timp ce Farul e pe locul al cincilea, cu 25 de puncte.

În minutul 34, Budescu şi-a prins glezna în gazon şi a ieşit pe targă de pe gazon. El va fi supus unor investigaţii suplimentare, dar, din primele informaţii, are o ruptură la tendonul lui Ahile. 

Fostul club al lui Budescu, FCSB, nu l-a uitat pe jucător, iar după accidentarea suferită, Mihai Stoica i-a transmis un mesaj mijlocaşului. FCSB s-a oferit să îi ofere o mână de ajutor, iar Budescu a fost anunţat că poate veni oricând la baza FCSB pentru recuperare. 

”Îl aşteptăm acasă, e de-al nostru!” 

”Îl aşteptăm să se recupereze la noi, exact cum s-ar duce acasă pentru că el rămâne al nostru, indiferent unde ar juca. E un om la care ţinem foarte mult. Toţi, vorbesc în numele tuturor, de la Gigi, până la ultimul salariat al clubului, pentru că atât e Budi, e un om care... nu un om care lasă loc de bună ziua, e o dulceaţă de om.

Budi nu e un jucător care să iasă dacă simte durere. Ai văzut, săptămâna trecută vorbeam, acum 2 săptămâni când jucase, deşi ar fi trebuit să nu joace. Şi nici nu-l vezi schimonosindu-se, dar sigur e ceva complicat, a ieşit de pe targă”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-budescu 

viewscnt
Articole similare