Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica n-a mai rezistat: ”Petrolul - Dinamo este derby? Ce derby e şi ăsta?” | EXCLUSIV

MM Stoica n-a mai rezistat: ”Petrolul - Dinamo este derby? Ce derby e şi ăsta?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo - Petrolul, din etapa cu numărul 7 din Superliga, se joacă până la urmă sâmbătă, 26 august, de la 21:45.

Dinamo s-a impus la Voluntari, 3-2, iar acum urmează partida cu FC Petrolul, programată sâmbătă, 26 august, de la ora 21:45, în direct pe Orange Sport 1. Cel mai probabil, partida va fi găzduită de Arena Naţională, aşa cum a anunţat şi Ovidiu Burcă. 

”Vine derby-ul cu Petrolul, ne dorim să jucăm pe Arena pentru că atunci când avem un teren de calitate creşte şi calitatea jocului nostru. O să fie multă lume, nu mă avânt să dau o cifră, dar cred că o să fie peste 30.000 de dinamovişti”, a declarat Ovidiu Burcă. 

Declaraţia nu i-a picat bine lui MM Stoica, care nu înţelege motivul pentru care Dinamo - Petrolul este considerat derby. 

”E derby şi ăsta? Sunt şocat de câte derby-uri există. Dinamo - Petrolul... e derby? De ce? De distanţă? Ce derby e ăsta? Cum? Am aflat şi recent că există Primvs Derby, ce e? Aşa am citit. Eu sunt şocat”, a răbufnit MM Stoica la Orange Sport.

”Eu cred că lumea o să vină, bine, nu la modul de a umple Arena Naţională, dar după rezultatele acestea lumea o să vină!”, a conchis Emil Grădinescu. 

Pe MM Stoica nu îl surprinde demiterea lui Nicolae Dică: ”S-a aventurat puţin. La U Craiova arde totul” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicarapidpetroluldinamo 

viewscnt
Articole similare