You are here:

MM Stoica n-a ratat ocazia să-i "înţepe" pe dinamovişti: "Poate o să creăm noi un ciclon"

MM Stoica n-a ratat ocazia să-i "înţepe" pe dinamovişti: "Poate o să creăm noi un ciclon"

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a prefaţat derby-ul de duminică şi n-a ratat ocazia să-i ironizeze pe dinamovişti.

MM Stoica a făcut referire la faptul că meciul Dinamo - Chiajna, programat miercuri, a fost amânat din cauza avertizării meteo.

"Avem derby-ul fotbalului românesc cu Dinamo. Cu Dinamo odihnită datorită condiţiilor atmosferice, pe care noi nu le-am vazut, dar asta a fost să fie. Nu e nicio problemă. Poate o să creăm noi un ciclon în tribună cu suporterii noştri şi o să micşorăm distanţele faţă de adversarii noştri.

S-au vândut doar 5000 de bilete online. Pentru că suporterii noştri din provincie aleg să vină la meciurile din competiţiile continentale, în timp ce suporterii altor echipe şi-ar dori să facă asta, din provincie sau din Bucureşti, dar nu au ocazia.

Pentru că doar o echipă din România participă în Europa, an de an... Cu o singură excepţie în ultimii 15-16... nu mai ştiu, am pierdut numărătoarea.

Cred că bucureştenii vor veni alături de noi şi eu mizez pe undeva în jur de 40.000 de spectatori la această partidă, dintre care peste 30.000 de suporteri stelişti", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdinamoderby 

viewscnt
Articole similare