Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, neimpresionat de jocul unei rivale la titlu: „N-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă!” | EXCLUSIV

MM Stoica, neimpresionat de jocul unei rivale la titlu: „N-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

MM Stoica nu a fost impresionat de jocul prestat de CFR, chiar dacă formaţia din Gruia a învins-o pe rivala U Cluj, scor 4-3.

Mihai Stoica, neimpresionat de jocul unei rivale la titlu: „N-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă!” | EXCLUSIV

Oficialul de la FCSB consideră că ardelenii au mari probleme în ceea ce priveşte apărarea. Formaţia lui Andrea Mandorlini a încasat 6 goluri până acum, în cele 5 meciuri de Superligă jucate.

„CFR e foarte vulnerabilă, n-am văzut-o în viaţa mea aşa vulnerabilă, dar e foarte adevărat că sunt veniţi foarte mulţi jucători noi. Eu cred că Mandorlini poate să-i pună la punct pentru că are jucători buni, experimentaţi.

CFR ajunge mai uşor la poartă în acest sezon, dar şi la poarta lor se ajunge mult mai uşor. Dacă rezolva problema asta în defensivă, atunci va fi o nucă foarte tare”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

MM Stoica a vorbit despre principala rivală a FCSB-ului în lupta la titlu: „E peste CFR, pare cea mai bună echipă cu care ne confruntăm!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a vorbit despre principala adversară a FCSB-ului în lupta pentru titlu.

Actualmente, FCSB şi Universitatea Craiova ocupă primele 2 locuri în Superligă. Roş-albaştrii sunt pe prima poziţie, cu 15 puncte în 5 etape. De cealaltă parte, oltenii sunt pe 2, cu 14 puncte adunate în 6 meciuri.

„(n.r. Vă veţi lupta cu CFR la titlu?) Craiova este peste CFR. Craiova a ratat nişte ocazii monumentale la 1-1 în meciul cu CFR de la Cluj, iar jucătorii de atac ai Craiovei nu au făcut un meci de excepţie atunci.

Universitatea Craiova pare cea mai bună echipă cu care ne confruntăm pentru că de la mijloc în sus arată foarte bine. A venit Mitriţă, care arată bine. A revenit şi Baiaram. Să-l vedem şi pe Kurtic. Dacă e ceea ce vor ei să fie, atunci sunt puţine echipe care arată aşa bine”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicacfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare