adplus-dvertising
You are here:

MM Stoica, nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu FC Botoşani: ”Când fratele tău joacă pentru un adversar direct, e normal să judeci diferit!” | EXCLUSIV

MM Stoica, nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu FC Botoşani: ”Când fratele tău joacă pentru un adversar direct, e normal să judeci diferit!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost nemulţumit de arbitrajul de la partida FCSB-ului cu FC Botoşani.

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Tamm ’21, Compagno ’30 şi Edjouma ’73. Pentru Botoşani a înscris Mailat, în minutele 14 şi 66.

La centrul terenul a fost arbitrul George Găman. MM Stoica a contestat maniera în care au fost luate deciziile în partidă. Oficialul FCSB susţine că Găman nu a acordat un penalty clar la contactul dintre Pap şi Compagno. 

Oficialul partidei susţine că cei din camera VAR au sesizat un fault înainte de golul lui Mailat, dar arbitrul a dorit să penalizeze faza. 

”Când fratele tău joacă pentru un adversar direct, e normal să judeci diferit!”

”N-a fost un meci reuşit, am pierdut şi din agresivitate cu ieşirea lui Oaidă. Dar sunt foarte nemulţumit de arbitrajul lui Găman. Ce a făcut Găman aseară...

E ţinere reciprocă, după ţinere e piedică şi e fault evident. Bineînţeles că arbitrii VAR au văzut fault, d-aia l-au chemat, dar el a văzut golul frumos al lui Mailat şi a zis să nu-i strice bucuria. Găman nu vrea să vadă faultul! E ţinere reciprocă, după e piedică. Laşi jocul să continue până când intervine piedica. Piedica nu mai e reciprocă, piedica e fault clar. 

Iar după aceea e fault clar, penalty Pap la Compano, intră Pap hazardat şi îl dă jos pe Compagno. Când fratele tău joacă pentru un adversar direct, e normal să judeci diferit. Penalty Papp la Compagno”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

viewscnt
Articole similare