Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu a ezitat să îl taxeze pe Lionel Messi: ”Rămâi cu toate trofeele posibile, dar nu şi cu respectul nostru!”

MM Stoica nu a ezitat să îl taxeze pe Lionel Messi: ”Rămâi cu toate trofeele posibile, dar nu şi cu respectul nostru!”

Lionel Messi

Comentarii

MM Stoica a reacţionat pe Facebook după ce Lionel Messi a câştigat Cupa Mondială.

Emiliano Martinez a stârnit controverse în Qatar. A făcut un gest golănesc după ce a primit trofeul pentru cel mai bun portar al Cupei Mondiale, pe care l-a explicat apoi. În plus, goalkeeperul a fost acuzat că a trişat la loviturile de departajare care au adus trofeul Argentinei.

Mai mult decât atât, pe imaginile suprinse de la sărbătoarea din Argentina, în autocar, se vede cum Emiliano Martinez ţine în braţe un bebeluş de plastic pe care a fost lipită faţa lui Kylian Mabppe, imprimată. 

Superstarul francez i-a dat trei goluri lui Martinez în finala Cupei Mondiale, plus un penalty transformat la loviturile de departajare şi, se pare, argentinianul n-a trecut peste acest lucru.

MM Stoica nu a trecut peste aceste întâmplări. El susţine că starul argentinian ar fi trebuit să vorbească cu portarul Martinez, deoarece Mbappe este colegul lui de la PSG.

”Rămâi cu toate trofeele posibile, dar nu şi cu respectul nostru!”

”Dacă ai fi lider, n-ai permite portarului-clown penibil să-şi bată joc de viitorul nr. 1 mondial, întâmplător şi coechipierul tău de la PSG. Doar că poţi să fii cel mai mare fotbalist din lume şi fără să ai leadershipu’ cu tine în autobuz. 

Rămâi cu toate trofeele posibile şi cu satisfacţia că ai bătut oul, nu şi cu respectul tuturor”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: mm stoica-lionel messi-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare