Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu a fost surprins de show-ul făcut de Gigi Becali la LPF. ” Nu spun că a procedat înţelept” | EXCLUSIV

MM Stoica nu a fost surprins de show-ul făcut de Gigi Becali la LPF. ” Nu spun că a procedat înţelept” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut iureş , în urmă cu două săptămâni la ieşirea de la sediul LPF. El s-a întâlnit cu reprezentanţii cluburilor din Superliga, pentru a-i coninge să se ralieze în jurul dorinţei sale de a scăpa de regula U21. Fără succes, întrucât la vot a ieşit 7-7, fără majoritate pentru iniţiatori.

Iniţiativa lui Gigi Becali ca echipele din Superliga să nu mai fie obligate să folosească jucători U21 n-a avut succes. Finanţatorul FCSB a fost la sediul LPF, marţi, unde s-a supus la vot schimbarea. Fără succes pentru Gigi Becali, întrucât la vot s-a terminat 7-7, iar acesta a ieşit nervos de la şedinţa cu reprezentanţii echipelor. Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi şi i-a numit ”sclavi” sau ”trădători” pe conducătorii cluburilor care şi-au dorit în continuare regula U21 în Superligă.

MM Stoica nu a fost surprins de show-ul făcut de Gigi Becali la LPF. ” Nu spun că a procedat înţelept” | EXCLUSIV

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport, Mihai Stoica nu a fost surprins de discursul dur al lui Becali şi a fost de acord cu spusele finanţatorului FCSB-ului.

"Problema e alta. Gigi nu a ales foarte bine cuvintele, bineînţeles, dar în profunzime a avut dreptate. Nu poţi vota împotriva ta, decât dacă ai alt interes. Ai jucători foarte buni sub vârstă, mai buni decât cei care nu sunt eligibili, atunci îl bagi să joace. N-am spus că a procedat înţelept. Noi vorbim de foarte mult timp asta. Eu nu zic nimic, că n-am fost implicat, că n-am vrut să-l descurajez pe Gigi, dar ştiam că se va întâmpla aşa

Ştiam că dacă îi spune Copilu <<Da, nea Gigi, cum să nu?!>>, nu o să fie aşa. Că mai ştiu şi eu. Ştii de ce nu m-a surprins la Rapid? Dacă nu l-ar fi adus pe Cîrjan, m-ar fi surprins, că nu îndeplineau regula. Am înţeles că el e 'motorul' la echipă". 

Ştii care e problema? Mâine Burleanu poate zice aşa, cum a făcut şi cu regula U21. <<Eu m-am gândit aşa. Bă, echipa care nu are fundaş central de picior stâng să piardă 3-0 meciurile>>. N-o să fie nicio discriminare, n-o să fie niciun fel de problemă", a spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: becalifcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare