Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu mai este dorit de suporterii FCSB la echipă! ”Însă, unde este bărbăţia lui Meme? Tu chiar nu îţi mai asumi nimic în clubul ăsta?”

MM Stoica nu mai este dorit de suporterii FCSB la echipă! ”Însă, unde este bărbăţia lui Meme? Tu chiar nu îţi mai asumi nimic în clubul ăsta?”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut al şaselea titlu consecutiv, iar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, îl acuza pe MM Stoica.

Managerul roş-albaştrilor a început sa fie tot mai constestat de către fanii echipei patronte de Gigi Becali, iar Mustaţă i-a cerut chiar şi demisia. Liderul Peluzei Nord este dezamăgit că oficialul FCSB nu s-ar implică destul la echipă. 

CFR a învins marţi, în deplasare de la FC Botoşani, scor 1-0, Dupa acest succes ardelenii au câştigat, matematic, titlul, iar umătoarele două meciuri ale FCSB-ului cu Univesitatea Craiova şi CFR nu vor mai conta pentru cucerirea titlului în Liga 1. 

CFR a câştigat al patrulea titlul consecutiv, iar Gheorghe Mustaţă a vorbit despre eşecul peste care fanii FCSB trebuie să treacă. 

”A câştigat CFR pentru a patra oară consecutiv campionatul, care este problema? Nu e nicio problemă. Nu vedeţi că pentru nimeni de la noi nu este nici problemă? Aţi văzut ce a spus Gigi, iar de MM e ce să mai zicem?

Suntem de acord cu tot ce a zis Gigi Becali. Păi nu trebuie să fim de acord cu el? Gata, omul are dreptate. Pe nimeni nu mai intereseaza să câştige trofee pe aici, iar noi stăm aşa si ne uitam la lună an de an.

Vad că pe nimeni nu mai intereseaza nimic. Atunci, nici pe noi nu o să ne mai intereseaza Europa şi o să vedeţi voi că nu o să jucăm acolo, o să avem noi grijă. Însă, unde este bărbăţia lui Meme? Tu chiar nu îţi mai asumi nimic în clubul ăsta? Să te întrebe şi pe tine lumea, dacă mie sau nouă nu vrei să ne răspunzi, de ce mai stai la echipă? Vreau să îl întrebaţi pe Meme care este rolul său la echipă, vouă vă spune? Dar nu o să mai meargă aşa de când vom intra din nou pe stadioane”, a spus Mustaţă pentru ProSport. 

Mustaţă a vorbit şi despre transferurile ratate la FCSB ale lui Ciprian Deac şi Andrei Burcă, jucători pe care Gigi Becali i-a dorit la echipă. 

”Dar, care este până la urmă rolul tău Meme în acest club? Să ni-l aduci pe Vukusic? Să ne arunci la vrajeală că este accidentat şi de aia nu joacă? Bine că l-ai adus pe ăsta şi i-ai refuzat tu pe alţii. Am aflat si noi de la Gigi că tu nu i-ai vrut pe Burcă şi Deac, iar acum uite că aia doi sunt campioni cu echipa lor şi ne râd în nas.

Dar pentru tine nu contează. Ţie îţi place să stai aşa. Nici măcar la Cupa României nu aţi tras. Cu Dinamo îi spuneai lui Gigi să jucăm cu copiii că sunt valoroşi, iar noi nu câştigăm niciun trofeu nici anul ăsta. Abia asteptăm să revenim pe stadioane, o să vedeţi voi”, a încheiat Mustaţă.

 

Afla mai multe despre: gheorghe mustaţă 

viewscnt
Articole similare