Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, reacţie genială după ce a văzut ”bătaia” dintre Croitoru şi Neagoe. Invitaţii au izbucnit în râs: ”Trebuie să arăţi că esti nervos. Eu vorbesc din propria experienţă!” EXCLUSIV

MM Stoica, reacţie genială după ce a văzut ”bătaia” dintre Croitoru şi Neagoe. Invitaţii au izbucnit în râs: ”Trebuie să arăţi că esti nervos. Eu vorbesc din propria experienţă!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a avut o reacţie genială în studioul OrangeSport după ce a văzut imaginile cu Eugen Neagoe şi Marius Croitoru.

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XVIII-a din Superligă. Pentru Universitatea Cluj a marcat Remacle (61), iar pentru FC Argeş a înscris Garita (18).
 
După fluierul final, Marius Croitoru şi Eugean Neagoe au fost foarte supăraţi. Nervii au cedat, iar din imagini reiese că antrenorii au fost la un pas de bătaie. Cei doi tehnicieni au fost despărţiţi, Eugen Neagoe părând foarte supărat. 
 
Arbitrul partidei, Andrei Chivulete, a încercat să aplaneze conflictul, lucru pe care l-a apreciat MM Stoica. Oficialul FCSB a făcut şi o glumă pe seama celor doi antrenori, fapt care a stârnit hohote de râs în studioul OrangeSport. 

”Trebuie să arăţi că esti nervos. Eu vorbesc din propria experienţă!” 

”Nu se băteau, nu era vorba de bătaie. Trebuie să arăţi că eşti nervos când eşti într-o situaţie din asta. Îţi spun din propria experienţă. Arbitrul a făcut bine, a contribuit, e ok. Ei asta trebuie să facă. Trebuie să încerce să aplaneze, chiar şi după ce se termină meciul. 

Eu nu cred că recomandarea este să te dai la o parte. E o mare tâmpenie. oamenii pot să facă şi prostii. Să presupunem că se ajunge şi la corecţii fizice. Dacă poţi să previi aşa ceva este foarte. 
 
Dacă arbitrul intervine şi nu se ajunge la aşa ceva. Este foarte bine. Dacă el se implică şi conflictul nu se întâmplă, este foarte bine. Dacă ăia îşi scot dinţii şi arbitrul se uită... Recomandarea este greşită, trebuie să intervii”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: superligă-croitoru-neagoe-mm stoica 

viewscnt
Articole similare