Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, replică acidă pentru Florin Talpan: ”Aşa a ajuns Armata Română? Să tolereze un asemenea specimen? Are probleme mari!” | EXCLUSIV

MM Stoica, replică acidă pentru Florin Talpan: ”Aşa a ajuns Armata Română? Să tolereze un asemenea specimen? Are probleme mari!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu i-a rămas dator juristului de la Steaua, Florin Talpan, după mesajul acestuia de pe reţelele sociale.

Florin Talpan s-a simţit jignit de ultimele declaraţii oferite de Mihai Stoica, în care acesta îi cerea să realizeze un control medical amănunţit, aşa că a avut o replică extrem de tăioasă.

Mihai Stoica, despre Florin Talpan: ”Chiar cred că are nişte probleme”

Colonelul Florin Talpan a făcut referiri clare la greşelile făcute de Mihai Stoica, dar şi la momentele în care acesta lucra în penitenciarul în care era încarcerat.

Mihai Stoica a declarat că nu a avut niciodată intenţia de a-l jigni pe Florin Talpan, însă chiar este îngrijorat de starea psihică a acestuia.

În plus, MM nu înţelege cu poate Armata Română să permită unui angajat, un colonel în cazul de faţă, să-şi expună tiradele în mediul online, fără nicio jenă.

Eu nu am vrut să jignesc sub nicio formă când am zis de expertiza medicală. Când ai nişte probleme, un pas înainte către însănătoşire este conştientizează. Dacă el nu conştientizează că are nişte probleme, e grav. Are probleme mari de tot. Se comportă ca un om cu probleme.

Am făcut armata în 1983-1984. Aveam comandant de pluton un locotenent. Aveam comandat de companie, un locotenent major. Aveam comandant de regiment un căpitan. Comandantul unităţii era maior. Ofiţer superior.

După şase luni de armată am fost selectat la garda de onoare pentru că venea generalul, comandantul Armatei a 2-a, generalul Dândăreanu. Abia respiram când vedeam un general.

Iar Talpan e colonel şi vrea să devină general. Şi face întâmpină şi scrie pe Facebook. Aşa a ajuns Armata Română să tolereze un asemenea specimen? Sunt speriat. A spus numai bazaconii. Nu ştie regulamente. Vorbeşte despre un prejudiciu, şi spune că aşa este. Este un prejudiciu istoric. O instanţă supremă trebuie să stabilească un prejudiciu.

Cum poate fi lăsat să spună acest specimen să spună atâtea lucruri care n-au legătură cu realitate. Unde a ajuns ţara asta?

Eu nu jignesc. Chiar cred că are nişte probleme. Eu nu îl jignesc”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin talpan,  

viewscnt
Articole similare