You are here:

MM Stoica s-a săturat de George Puşcaş în primul 11 al României: ”Nu te obligă nimeni să joci cu el. E o mare problemă!” | EXCLUSIV

MM Stoica s-a săturat de George Puşcaş în primul 11 al României: ”Nu te obligă nimeni să joci cu el. E o mare problemă!” | EXCLUSIV
Comentarii

România a obţinut doar o remiză în amicalul cu Liechtenstein, 0-0, ultimul meci înainte de EURO 2024.

MM Stoica, despre Puşcaş: ”Am crezut că am eu ceva cu el...”

Cu 41 de selecţii şi 11 goluri, sub tricolor, George Puşcaş este unul dintre cei mai controversaţi „tricolori”. La turneul final se va bate pentru un post de titular cu Denis Alibec, Daniel Bîrligea şi Denis Drăguş.

MM Stoica s-a săturat de Puşcaş în primul 11 al României şi a răbufnit, azi, în direct, la Orange Sport.

  • Puşcaş nu a rupt gura târgului la Bari, pentru care a marcat doar 4 goluri în 21 de meciuri.

”E o mare problemă... că eu am zis că poate am eu ceva cu Puşcaş, dar după am văzut că toţi... Bun, a dat golul care ne a dus la EURO, dar nu joacă la Bari, o echipa slabă din Serie B, erau şanse mari să se ducă în Serie C. Acum chiar nu te obligă nimeni să joci cu el. Probabil o să joace Draguş şi Alibec. Dacă noi trebuie să stăm în Puşcaş atunci e ok”, a răbufnit MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

George Puşcaş se va întoarce la Genoa după ce a jucat sub formă de împrumut în ultimele 6 luni la Bari, însă are şanse minime să fie păstrat în lot.

Atacantul s-a salvat de la retrogradarea în liga a treia din Italia cu Bari, iar acum a revenit la echipa naţională a României fiind convocat pentru turneul final din Germania.

Puşcaş după amicalele României:

„Mai sunt zile, am ajuns pe rând fiecare dintre noi. Unii au terminat mai târziu, unii mai repede, dar eu am încredere în tot staff-ul, în toţi preparatorii că ne pot aduce la acelaşi nivel.

Mai sunt zile, la aceste meciuri s-a încercat să se aducă minute la fiecare jucător. Se simt emoţiile, sper să fie pozitive, simţim că e un moment important pentru noi, pentru România.

Avem un grup unit şi ar trebui să dăm mai multă importanţă nouă, să mergem pe drumul nostru şi să avem încredere că putem câştiga indiferent de adversar. Promit că voi da totul la EURO, că voi fi pregătit sută la sută atât fizic, cât şi psihic”, a declarat George Puşcaş, după România – Liechtenstein 0-0.

Programul României la EURO 2024, în grupe

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Afla mai multe despre: george puşcaşnaţională românieimm stoica 

viewscnt
Articole similare