Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica s-a săturat: ”Nu mai vreau scandaluri. Nu vreau să mai am nimic de împărţit cu nimeni”. Mesaj pentru FRF | EXCLUSIV

MM Stoica s-a săturat: ”Nu mai vreau scandaluri. Nu vreau să mai am nimic de împărţit cu nimeni”. Mesaj pentru FRF | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a anunţat că nu mai doreşte conflicte cu Federaţia Română de Fotbal.

MM Stoica s-a săturat: ”Nu mai vreau scandaluri. Nu vreau să mai am nimic de împărţit cu nimeni”. Mesaj pentru FRF | EXCLUSIV 

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu oltenii, Petrescu a ţinut să sublinieze faptul că jucătorii plecaţi la echipele naţionale nu s-au întors cu cel mai bun moral, unii dintre ei revenind chiar accidentaţi.

FCSB-ul are o altă părere. MM Stoica, managerul roş-albaştrilor, s-a declarat mulţumit de cum s-au întors jucătorii de la naţionala României. Pe această cale, MM a anunţat că nu mai doreşte scandaluri cu Federaţia Română de Fotbal.

”Nu mai vreau să avem scandaluri cu Federaţia Română de Fotbal. Şi chiar a apărut o informaţie cum că noi ne-am plâns de cum s-a întors jucătorii de la naţională. Nu e adevărat! Acum nu avem ce să le reprosăm, accidentarea lui Tavi Popescu se poate întâmplă!

Am apreciat transparenţă Federaţiei, au venit jucătorii monitorizaţi, au venit bine. Şi Şut a venit bine şi Olaru. Pâna acum veneau nemulţumiţi, dar acum au venit toţi bine! Poate că a contat şi rezultatul... Nu mai vreau să avem nimic de împărţit cu nimeni, mai sunt câteva etape!”, a declarat MM Stoica.

Ce se întâmplă cu Tavi Popescu?

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a oferit ultimele detalii cu privire la situaţia lotului roş-albaştrilor. Managerul general de la FCSB a anunţat verdictul în cazul accidentării lui Octavian Popescu. Acesta a resimţit dureri la finalul meciului dintre România şi Belarus (2-1).

Mihai Stoica a anunţat că tânărul mijlocaş a suferit o entorsă uşoară, care îl va face îndisponibil pentru partida cu Sepsi. Dar sunt şanse considerabile ca jucătorul să fie apt pentru duelul cu campioana CFR Cluj, din etapa viitoare.

”Accidentarea de la naţională se poate întâmpla oricui. Nu este în lot pentru meciul acesta. Este acasă, dar sunt şanse foarte mari să fie la următorul. E o entorsă, una uşoară, nu are nimeni vină”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Meciul Sepsi - FCSB va avea loc luni, 3 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a doua din play-off, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoicafrf 

viewscnt
Articole similare