Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica sare în apărarea marii rivale: ”Nu a provocat”. Momentul în care i-a dat dreptate în direct lui Adi Mutu | EXCLUSIV

MM Stoica sare în apărarea marii rivale: ”Nu a provocat”. Momentul în care i-a dat dreptate în direct lui Adi Mutu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a primit o veste cum nu se poate mai rea, după doar un sfert de oră de joc cu Universitatea Craiova, pe "Ion Oblemenco". În meciul din Superligă, Valentin Costache a fost eliminat după după galbene primite în decurs de şapte minute.

MM Stoica sare în apărarea marii rivale: ”Nu a provocat”. Momentul în care i-a dat dreptate în direct lui Adi Mutu | EXCLUSIV 

Brigada delegată la meciul din Oltenia a avut de luat o decizie importantă, în minutul 14, de când echipa antrenată de Adrian Mutu a rămas în 10 oameni. 

Ghinionistul a fost Valentin Costache, cel care a bifat două cartonaşe galbene în decurs de doar şapte minute, cu ambele faze petrecute în aceeaşi zonă a terenului. 

În minutul 7, Costache a împiedicat un contraatac al oltenilor şi l-a oprit prin tragere pe Cîmpanu. Radu Petrescu n-a ezistat şi i-a arătat primul cartonaş galben. Apoi, în minutul 14, Costache a oprit un alt contraatac, care urma să fie condus de Vlădoiu. Rapidistul a băgat o alunecare asupra fundaşului advers, care a picat pe gazon. La această fază, gazdele au cerut al doilea galben pentru Costache!

Giuleştenii susţin că acel cartonaş roşu a fost acordat mult prea uşor, teorie confirmată şi de MM Stoica, managerul general de la FCSB. 

”A fost o greseală gravă de arbitraj la Craiova - Rapid. Costache nu trebuia eliminat, a fost eliminat gratuit. Al doilea cartonaş galben nu a provocat căderea de o asemenea manieră. S-a creat un dezaechilibru în minutul 14 cu eliminarea lui Costache! (n.r. despre demisie) Cred că sunt cam aspri suporterii”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”Meciul la CFR e meci de referinţă pentru Rapid, aşa îmi place să văd Rapidul”, a mai adăugat Viorel Moldovan. 

Cu ce pedeapsă s-a ales Costache:

Universitatea Craiova vs. FC Rapid 1923 - Eliminare Costache Valentin Ionuţ (oaspeţi) - În baza art. 63.1.g, raportat la art.63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

  • 23 de meciuri are Costache la Rapid în acest sezon. Nu a marcat niciun gol, însă a oferit patru pase decisive

”Farul sau CFR?”. De cine îi este frică lui MM Stoica în lupta la titlu: ”Nu sunt bou să neg evidenţa” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidmm stoicaadi mutu 

viewscnt
Articole similare