Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în tribune la România - Kosovo: ”Datorită lui Gogoaşă s-a reluat partida” | EXCLUSIV

MM Stoica a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în tribune la România - Kosovo: ”Datorită lui Gogoaşă s-a reluat partida” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat duelul cu Kosovo, scor 2-0, în preliminariile pentru EURO 2024.

Spectacolul de pe teren a fost umbrit însă de incidentele din peluză. Ultraşii „Uniţi sub Tricolor” au afişat un banner care i-a scos din sărite pe adversarii României. Kosovarii au ieşit de pe teren când în peluză era afişat mesajul „Kosovo este Serbia!”.

„Centralul” a oprit meciul, iar echipele au fost trimise la vestiar. Unul dintre ultraşii care au fost în prim-planul scandalului a fost Andrei Preda, zis „Gogoaşă, cel care face parte şi din galeria celor de la FCU Craiova 1948. Ieri, MM Stoica l-a făcut praf în direct pe ultras, vădit nervos după ce meciul cu Kosovo a fost întrerupt.

Azi, după ce a avut o discuţi cu Gogoaşă, MM Stoica şi-a făcut ”mea culpa” şi a venit cu noi explicaţii. 

”Vreau să îmi fac o mea culpa, aşa se întâmplă când vorbeşte fără sa îţi iei date, am făcut o ironie la adresa suporterului oltean, Gogoaşă, era tot ce am spus eu era aşa... dar exact invers.

Datorită lui, el şi-a asumat responsabilitatea ca suporterii să nu mai scandeze Kosovo e Serbia. Eu tot ce am spus, am spus doar tâmpenii. Eu am fost informat de cei care au asigurat paza că el a rezolvat totul.

Mi-au zis că m-am luat degeaba de el, că el i-a ajutat. Banner-ul era făcut de alţii, el este acolo, dar nu a făcut el banner-ul iar el le-a spus să se oprească. I-am cerut scuze, i-am prezentat public scuze. I-am zis eşti cunoscut, câteodată notorietatea are un preţ, am greşit şi îmi cer scuze!”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport. 

S-a aflat cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo. Andrei Preda, pe numele său real, este liderul galeriei celor de la FC U Craiova 1948, şi a mai fost protagonistul a doua incidente, în acest an.

Afla mai multe despre: mm stoicagogoaşăsuporterinaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare