Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi-a studiat adversarii. Echipa din Superligă care a ajuns corigentă în apărare: ”Au o problemă!” | EXCLUSIV

MM Stoica şi-a studiat adversarii. Echipa din Superligă care a ajuns corigentă în apărare: ”Au o problemă!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este lider în Superligă deşi a făcut doi paşi greşiţi în ultimele trei etape!

Echipa din Superligă care are probleme în apărare!

Cu trei etape înainte de începerea play-off-ului, FCSB este pe primul loc în Superligă, cu 58 de puncte. În timp ce, CFR Cluj şi Rapid sunt pe locul 2, respectiv 3, cu 49 şi 48 de puncte. 

MM Stoica a analizat rivalele din Superligă şi a remarcat că toţi antrenorii au început să facă foarte bine faza defensivă. Singuri care au probleme sunt oltenii lui Adrian Mititelu. 

”Antrenorii au început să facă foarte bine faza defensivă, lucrează foarte bine la fazele fixe, echipele sunt mai bine organizate. Dacă nu ai jucători care să facă diferenţa unu la unu, e mai greu să marchezi.

La CFR Otele are viteză bună, dar mai este altul? Craiova lui Mititelu are jucători de acest fel, care fac diferenţa, dar nu ştie să se apere, aia e problema. Să ştii... ”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Elias Charalambous a transmis că FCSB nu se teme de nicio echipă din SuperLigă în lupta la titlu 

”Este întrebarea pe care o primesc în fiecare săptămână. Tuturor le place să vorbească despre celelalte echipe. După pauza de iarnă, am primit doar un gol, din penalty. Asta arată puterea echipei.

Avem cei mai buni jucători, joacă cel mai bun fotbal al lor. Nu sunt îngrijorat. Nu mi-e frică de nimeni, mă uit doar la echipa noastră, şi cu siguranţă adversarele se uită doar la ele!”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă a meciului cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: mm stoicafcu craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare