Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica şi Toni Petrea s-au dus la Gigi Becali: "Ce se întâmplă?". Ce i-au cerut patronului FCSB | EXCLUSIV

MM Stoica şi Toni Petrea s-au dus la Gigi Becali: "Ce se întâmplă?". Ce i-au cerut patronului FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica şi Toni Petrea, managerul general şi antrenorul FCSB, au încercat să-l convingă pe Gigi Becali să se răzgândească în privinţa lui Claudiu Keşeru (35 de ani), atacantul trecut pe linie moartă. Discuţia cu patronul nu a avut, însă, succes.

MM Stoica şi Toni Petrea s-au dus la Gigi Becali: "Ce se întâmplă?". Ce i-au cerut patronului FCSB | EXCLUSIV

Adus cu fast în septembrie 2021, Claudiu Keşeru a fost trecut rapid pe linie moartă de Gigi Becali după ce evoluţiile sale au început să scadă, în ciuda începutului bun de sezon cu roş-albaştri. Din cauza salariului, Becali a decis să-l "interzică" pe Keşeru la FCSB, decizie cu care Mihai Stoica şi Toni Petrea nu au fost de acord.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că el şi antrenorul Toni Petrea au încercat să aibă o discuţie cu Gigi Becali pe subiectul Claudiu Keşeru, fără succes, însă. Omul de afaceri din Pipera nu a fost înduplecat, iar lui Petrea i-a fost transmis că nu se va mai baza pe atacantul veteran.

„Nu suntem de acord cu decizia în cazul lui Keşeru. Eu şi Toni Petrea ne-am fi dorit ca el să facă parte din lot şi să joace. Gigi a spus foarte clar la finalul anului trecut că nu mai joacă niciodată Keşeru, dar cu CFR Cluj (n.r. – 3-3), primul meci al anului, a fost titular, pentru că i-am spus că se pregăteşte foarte bine. Şi a fost de acord să joace.

Apoi, a revenit, a zis să nu mai joace Keşeru pentru că vrea să vadă fotbaliştii care vor fi la noi şi la anul. Ce se întâmplă? Campionatul e pierdut deja, Gigi mai are încredere doar în divinitate, dar şi pentru mine campionatul e pierdut. Aşa că vrea să-i vadă în teren pe Mamut, Ianis Stoica. Am încercat să-l facem să se răzgândească, dar nu vrea”, a declarat MM la Telekom Sport.

Claudiu Keşeru a marcat cinci goluri şi a livrat trei pase de gol în 18 meciuri jucate alături de FCSB în acest sezon de Liga 1, în 954 de minute.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtoni petreamihai stoicaclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare