Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ştie ce echipă ar putea fi surpriza campionatului. ”Aşa analizez eu” | EXCLUSIV

MM Stoica ştie ce echipă ar putea fi surpriza campionatului. ”Aşa analizez eu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Petrolul a dezamăgit în ultima etapă de campionat. Ploieştenii au fost învinşi pe teren propriu de FC Voluntari, scor 0-2, şi au făcut uitate evoluţiile bune din primele două meciuri.

”Lupii galbeni” au fost cei mai ghinionistă echipă din acest start de campionat. În runda inaugurală, Petrolul a remizat cu U Cluj după ce a ratat un penalty la scorul de 1-1, iar în deplasarea de la Botoşani, formaţia antrenată de Florin Pârvu a avut parte de o doză incredibilă de neşansă. ”Găzarii” au avut un gol anulat de VAR şi un penalty ratat de GIcu Grozav în prelungiri, astfel că meciul s-a terminat la egalitate.

MM Stoica este de părere că Petrolul ar putea prinde play-off-ul

Cu toate că multe voci din fotbal susţin că play-off-ul de la finalul acestui sezon va alinia aceleaşi şase formaţii ca cele de anul trecut, Mihai Stoica este de părere că Petrolul ar putea fi surpriza plăcută a campionatului. La finele stagiunii trecute, ”Lupii galbeni” s-au clasat pe locul doi în play-out, dar nu au putut participa la barajul pentru Conference League deoarece conducerea clubului nu a aplicat pentru licenţa de Europa.

”Şi Petrolul mă gândeam că poate să bată la uşile play-off-ului. Aşa analizez eu. Sunt echipe bine organizate în campionatul nostru care primesc greu gol, dar care nu prea ajung la poartă. Multe nu marchează pentru că nu au jucători de valoare în atac. Petrolul îi are pe Grozav, Musi, Jair... Mă gandesc că poate fac pasul. Au avut ghinion teribil în primele două meciuri”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În runda a patra, Petrolul va primi vizita campioanei Farul, duminică, pe 6 august, de la 18:30. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare