You are here:

MM Stoica, uimit de ce a văzut la Arad: ”Niciodată nu s-a întâmplat aşa aici!” EXCLUSIV

MM Stoica, uimit de ce a văzut la Arad: ”Niciodată nu s-a întâmplat aşa aici!” EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României Betano, în care arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6. La meci s-au acordat patru cartonaşe roşii.

Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8. FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 84, de la FCSB a fost eliminat Bouhenna. În minutul 87, a primit cartonaş roşu şi Chindriş de la UTA, care era pe banca de rezerve.

FCSB a rămas cu doi oameni în minus în minutul 90+1, când a fost eliminat şi Radunovic. FCSB a mai avut un jucător eliminat în minutul 90+4, Octavian Popescu.

MM Stoica a recunoscut că a fost uimit de ce a văzut la Arad. El spune că arena din vestul ţării este una dintre puţinele unde nu este înjurat. 

”Niciodată nu s-a întâmplat aşa aici!”

”Nu a fost un meci tensionat, absolut deloc. La început am înţeles, dar de ce dai 4 cartonaşe? E galben la Octavian indiscutabil, e corect să le dai, dar se mai întâmplă astea. S-au calmat şi şi-au dat mâna. Meciul n-a fost deloc tensionat. 

Spun pentru a nu ştiu câta oară. După meci, am plecat impresionat de modul în care se comportă arădenii. Dacă stau sus, de obicei sunt mulţi care, dacă te cunosc, te înjură: 'Sclavul lui Gigi' şi aşa mai departe. Niciodată nu s-a întâmplat aşa aici.

La Timişoara se rupea stadionul de înjurături, dar aici e incredibil cât de civilizată poate să fie lumea la Arad”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cupa româniei-uta-fcsb-mm stoica 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul