Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, veşti bune pentru fanii FCSB! ”Cei doi vor fi apţi!” Reveniri importante în echipa lui Toni Petrea

MM Stoica, veşti bune pentru fanii FCSB! ”Cei doi vor fi apţi!” Reveniri importante în echipa lui Toni Petrea

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport unde a adus veşti bune pentru fanii FCSB.

FCSB s-a apropiat la doar două puncte de CFR, iar echipa lui Toni Petrea visează la titlu. Ultima dată când bucureştenii s-au impus în Liga 1 a fost în sezonul 2014-2015, când antrenor era Costel Gâlcă. 

Fundaşul Vinicius şi Darius Olaru au fost accidentaţi. Mijlocaşul ”s-a rupt” chiar în marele derby cu CFR, scor 1-0, pentru bucureşteni, după ce Susic a intrat dur, iar internaţionalul român a fost transportat de urgenţă direct la spital. 

MM Stoica a dezvăluit că pentru meciul cu Farul, din play-off-ul Ligii 1, atât Vinicius, cât şi Olaru, vor fi la dispoziţia lui Toni Petrea. FCSB are nevoie de victorie pentru a spera în continuare la titlu.

”Cei doi vor fi apţi!” 

”Va fi apt de joc. Dacă va mai juca, nu ştiu. Poate chiar şi la meciul cu Farul va fi apt. Şi Olaru va fi apt. Da, a reluat antrenamentele, azi l-a avut pe primul”, a spus MM Stoica, în direct la OrangeSport. 

FCSB va juca, luni, de la ora 21:00, contra celor de la Farul Constanţa, iar partida va putea fi urmărită pe Orange Sport 1 şi pe orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-olaru-vinicius 

viewscnt
Articole similare