You are here:

MM Stoica vs. Basarab Panduru. Şi-au ales în direct favorita pentru finala de la EURO

MM Stoica vs. Basarab Panduru. Şi-au ales în direct favorita pentru finala de la EURO

EURO

Comentarii

Echipa naţională a Angliei a învins miercuri seara, la Dortmund, scor 2-1, reprezentativa Ţărilor de Jos, calificându-se astfel în finala Euro 2024, unde va înfrunta Spania.

Panduru şi MM şi-au alesa favorita din finală

Spania - Anglia este finala EURO 2024, în urma rezultatelor înregistrate în faza semifinalelor.

Marea finală de la EURO 2024 va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul orangesport.ro. Marea finală de la EURO 2024 are loc duminică, la data de 14 iunie, de la ora 22:00, la Berlin.

Spania s-a calificat în finala EURO 2024, după ce a trecut în semifinale de Franţa, scor 2-1. În timp ce Anglia s-a impus în meciul cu Olanda, 2-1, ieri seară.

MM Stoica şi Basarab Panduru şi-au ales favorita din finală şi au dezvăluit, în direct, cu cine vor ţine duminică seara.

Basarab Panduru: Eu ţin cu Spania pentru fotbal.

MM Stoica: Eu cu Anglia pentru suporteri. Eu tin cu Italia şi când nu e Italia tin cu Anglia. Acum chiar că mi s-a luat de amândouă. Şi acum joaca finala şi nu înţeleg cum au ajuns în finală. Din nimic au dat gol. 

Semifinala Olanda - Anglia, de la EURO 2024, l-a dezgustat pe Panduru!

Panduru este nemulţumit de abordarea celor două echipe din repriza secundă. Maniera în care Olanda a refuzat să joace acelaşi fotbal ofensiv arătat până acum la acest turneu final nu a fost pe placul fostului internaţional român.

"Nu ştiu ce mai e corect la acest EURO. Repriza a doua a fost una dintre cele mai urâte, că au mai fost reprize urâte, dar a doua a fost să nu te uiţi. Nu poţi să te uiţi la asemenea fotbal. Dacă ăsta e fotbal, atunci să se spele cu el pe cap, că asta este. Eu nu înţeleg fotbalul ăsta. 

Olanda plânge la sfârşit, Olanda care nu vrea să joace absolut nimic în repriza a doua, dădea pase înapoi. Nu am văzut atâtea pase înapoi în viaţa mea, să nu vrei să joci fotbal, să dai doar pase înapoi, să nu te intereseze fotbalul. Nu înţeleg fotbalul din repriza a doua, că în prima repriză totuşi s-a mai jucat ceva, dar fotbalul din repriza a doua a fost în bătaie de joc.", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab pandurufinala eurospaniaanglia 

viewscnt
Articole similare