Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM, surprins de evoluţia unui rival din Liga 1: "Bă, ce caută ăsta?". Explicaţia pentru transformarea jucătorului | EXCLUSIV

MM, surprins de evoluţia unui rival din Liga 1: "Bă, ce caută ăsta?". Explicaţia pentru transformarea jucătorului | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi la Telekom Sport, Mihai Stoica şi Marius Croitoru, managerul FCSB şi antrenorul de la FC Botoşani, au vorbit despre una dintre revelaţii campionatului de la Botoşani. Este vorba despre Malcom Edjouma (25 de ani), jucător care are evoluţii foarte bune şi apreciate la formaţia patronată de Valeriu Iftime.

MM, surprins de evoluţia unui rival din Liga 1: "Bă, ce caută ăsta?". Explicaţia pentru transformarea jucătorului | EXCLUSIV

Aventura lui Malcom Edjouma în România a început rău, la Viitorul, unde nu a jucat deloc, dar Marius Croitoru i-a întins o mână de ajutor şi l-a repus pe picioare. Francezul l-a răsplătit acum pe Marius Croitoru şi a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionat, iar evoluţia sa l-a surprins şi pe MM Stoica.

Malcom Edjouma a debutat la FC Botoşani în prima etapă a sezonului din Liga 1, 2-2 cu FCSB, iar Mihai Stoica nu a fost impresionat de el. Dar transformarea de pe parcurs l-a luat şi pe el prin surprindere. "După am zis, ce transformare! E un jucător care nouă ne place foarte mult. Îmi place Edjouma, avem pe poziţia lui Sut, febletea lui Gigi, Perianu în care dorim să investim încredere, Ovidiu Popescu, un jucător cu experienţă, mai nou Oaida. Şi joacă un singur jucător închizător în 4-3-3, îmi place", a spus MM Stoica, managerul FCSB, la Telekom Sport.

Cum l-a "resuscitat" Marius Croitoru pe Malcom Edjouma

La Sport Report, Marius Croitoru a vorbit despre evoluţia lui Malcom Edjouma şi a dezvăluit că, deşi a trebuit să stea şase luni pe tuşă la FC Botoşani, a reuşit să devină un jucător important pentru echipă: "L-am ajutat şi l-am sprijinit în momentele grele ale lui. A stat 6 luni fără să joace, a avut o problemă cu actele. A trebuit să stea şase luni. A avut, practic, un an şi şase luni în care n-a jucat. Gică investea în alţi jucători atunci, aşa l-am adus la noi", a spus Croitoru.

FC Botoşani s-a asigurat că nu-l scapă pe Edjouma, aşa cum s-a întâmplat cu Hamidou Keyta, plecat liber de contract: "L-am găsit într-o perioadă proastă a lui, a acceptat condiţiile noastre", a mai spus Marius Croitoru, care a dezvăluit că francezul mai are contract cu FC Botoşani pentru doi ani şi jumătate de acum încolo.

Afla mai multe despre: edjoumafc botosanimihai stoicamarius croitoru 

viewscnt
Articole similare