Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Modest în meci, MVP la interviu! Andrei Vlad a făcut show la microfon: „Eu n-am acceptat niciodată statutul de rezervă!”

Modest în meci, MVP la interviu! Andrei Vlad a făcut show la microfon: „Eu n-am acceptat niciodată statutul de rezervă!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-2, în Superliga României.

Andrei Vlad a făcut show la interviu după Rapid - FCSB 2-0

Andrei Vlad a fost titular în acest meci, dar evoluţia sa nu a fost cea mai bună. Goalkeeper-ul de la FCSB a fost nesigur la primul gol înscris de giuleşteni. La interviu însă, Vlad a fost în mare formă şi a răspuns dezinvolt la mai multe întrebări delicate.

„Suntem campioni şi ne bucurăm de acest lucru. Eu unul n-am venit în vacanţă, să ştiţi! Eu am venit aici să joc fotbal, să-mi fac treabă. Nu mi-a ieşit bine, dar asta e! Abia de acum intrăm în vacanţă.

Nu-mi reproşez absolut nimic în această seară. Nu, eu nu am acceptat statutul de rezervă. Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat. Eu niciodată nu voi accepta rolul de rezervă.

În meci există tensiune, dar nu am avut nicio problemă cu Rrahmani. Şi noi ne-am dorit victoria, dar din păcate n-am obţinut-o. Viitorul meu este incert. Îmi doresc să joc, mereu am spus că vreau să joc.

Nu ştiu dacă sunt oferte pentru mine, asta ar trebui să ştie conducerea, eu sunt doar fotbalist aici”, a spus Andrei Vlad după meciul din Giuleşti.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare