You are here:

Modificare de ultimă oră făcută de LPF. S-a inversat turul cu returul partidei U Cluj - CFR Cluj. Care este motivul

Modificare de ultimă oră făcută de LPF. S-a inversat turul cu returul partidei U Cluj - CFR Cluj. Care este motivul

Superliga

Comentarii

LPF a anunţat, luni, programul etapei a patra din Superliga. Liga Profesionistă de Fotbal precizează că a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, deoarece pe Cluj Arena are loc festivalul Untold.

Vineri, 2 august

  • Ora 19.00 Oţelul Galaţi – FC Hermanstadt
  • Ora 22.00 Dinamo - Gloria Buzău

Sâmbătă, 3 august

  • Ora 19.00 Farul Constanţa - Poli Iaşi
  • Ora 22.00 FC Botoşani - FCSB

Duminică, 4 august

  • Ora 19.00 Universitatea Craiova – Petrolul Ploieşti
  • Ora 22.00 CFR 1907 Cluj - Universitatea Cluj

Luni, 5 august

  • Ora 19.00 Unirea Slobozia – UTA Arad
  • Ora 22.00 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

"Liga Profesionistă de Fotbal a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, progamat în etapa a 4-a. S-a luat în considerare că imposibilitatea disputării jocului programat iniţial (Universitatea Cluj – CFR Cluj) pe Cluj Arena este una obiectivă şi insurmontabilă, întrucât aceasta a intervenit independent de voinţa clubului gazdă (Universitatea Cluj), iar cele patru zile consecutive în care urmează a se desfăşura festivalul Untold (8 – 11 August) nu pot suporta nicio modificare.

Este de notorietate faptul că acest eveniment primeşte sute de mii de participanţi din întreaga lume şi implică organizarea din timp a multor structuri (formaţii, hotelieri, transportatori, evenimente conexe etc), conform datelor prestabilite la care am făcut referire.

Soluţia inversării etapei din tur cu cea din returul sezonului regulat este conformă şi cu dispoziţiile art. 12.42 din ROAF, din moment ce modificările au loc în aceiaşi fază a competiţiei (sezonul regulat), iar această măsură, în contextul acordului exprimat de toate părţile implicate, satisface interesul general al LPF, respectiv acela al desfăşurării competiţiei" , se arată în comunicatul LPF.

Afla mai multe despre: lpf 

viewscnt
Articole similare