Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohamed Salah se întoarce la Liverpool pentru a-şi trata accidentarea. Când ar putea reveni la Cupa Africii

Mohamed Salah se întoarce la Liverpool pentru a-şi trata accidentarea. Când ar putea reveni la Cupa Africii

Fotbal

Comentarii

Starul echipei naţionale de fotbal a Egiptului şi al clubului Liverpool, Mohamed Salah, va reveni în Anglia pentru a-şi trata accidentarea de la un picior suferită la Cupa Africii pe Naţiuni, au transmis responsabilii englezi şi ai Federaţiei egiptene, citaţi de AFP.

Federaţia egipteană anunţase că Salah va rata următoarele două meciuri ale naţionalei. Salah, accidentat la muşchii ischiogambieri de la piciorul stâng, joi, contra Ghanei (2-2), va rata astfel ultimul meci din Grupa B, contra Insulelor Capului Verde şi, eventual, cel din optimile de finală, în caz de calificare, a adăugat Federaţia în comunicatul său.

Salah a părăsit terenul cu câteva minute înainte de pauză, când a fost înlocuit de Mostafa Fathi, cedându-i banderola de căpitan fundaşului central Ahmed Hegazy.

Mohamed Salah se întoarce la Liverpool. Egiptul îl aşteaptă în ”sferturi”

Egiptul ocupă locul secund în Grupa B, cu 2 puncte, fiind devansată de selecţionata Capului Verde (6 puncte).

"După noi examene medicale realizate lui Mohamed Salah în ultimele ore, dar şi după schimburi de opinii între staffurile medicale ale echipei naţionale şi al lui Liverpool, s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în Anglia după meciul cu Capul Verde pentru a fi tratat", a adăugat Federaţia, care a adăugat că speră ca jucătorul să revină la naţională pentru semifinale "dacă echipa se va califica".

"Este logic să părăsească turneul, cel puţin provizoriu, pentru a fi supravegheat de echipa medicală a lui Liverpool", a afirmat, la rândul său, antrenorul german Jurgen Klopp după victoria cu 5-0 în faţa lui Bournemouth.

Afla mai multe despre: salahegiptliverpoolcupa africii 

viewscnt
Articole similare