Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mohammad Murad a mărturisit totul despre negocierile cu Dinamo şi Petrolul: ”Lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%!” La ce club ar fi tentat să investească

Mohammad Murad a mărturisit totul despre negocierile cu Dinamo şi Petrolul: ”Lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%!” La ce club ar fi tentat să investească

Dinamo București

Comentarii

Mohammad Murad era interesat de preluarea clubului Dinamo şi a recunoscut public că face eforturi în acest sens, Vlad Iacob, administratorul special, confirmând demersurile.

În ultimele săptămâni s-a vorbit despre interesul lui Mohammad Murad pentru preluarea lui Dinamo, dar omul de afaceri ar fi fost dornic să devină investitor şi la Petrolul. Recent, au apărut informaţii că negocierile cu echipa din Liga 2 ar fi luat sfârşit, iar Murad ar fi dorit să se ducă la Petrolul. 

Totuşi, afaceristul a negat informaţia conform căreia nu ar mai fi interesat de Dinamo. El spune că negocierile merg bine, cu toate acestea, ar fi apărut un obstacol în calea preluării echipei antrenate de Ovidiu Burcă.

Omul de afaceri libenz a mai spus că negocierile sunt rezolvate într-un procent de 80 la sută. 

”Am avut o întâlnire foarte constructivă şi suntem pe linia dreaptă. Am grăbit cât se poate de mult lucrurile. Un obstacol este cel care deţine acţiunile. Trebuie să înţeleagă că dacă nu are soluţii, trebuie să cedeze aceste acţiuni într-un mod, zic eu, corect. E păcat să blocheze planurile noastre pentru nişte aberaţii. Tare aş vrea să rezolvăm cât se poate de mult procedura şi să fie lucrurile bătute în cuie în cel mai scurt timp.

Părerea mea este că lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%. Suntem interesaţi de Dinamo eu şi un grup de persoane. Nu sunt singur în acest demers.

Aş vrea ca toată lumea care poate să sprijine proiectul de reconstrucţie al lui Dinamo, s-o facă. Aşteptăm azi, mâine, un răspuns concret şi sper să fie în sensul bun. N-au picat în nicio secundă negocierile cu Dinamo, totuşi, problema nu este pe termen scurt, ci pe termen lung”, a declarat Mohammad Murad pentru playsport.ro.

Mohammad Murad, la Petrolul?

”E adevărat! Am purtat deja o discuţie cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înţeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziţie în orice moment. Şi în noaptea asta dacă e nevoie!”, a declarat Costel Lazăr, oficialul de la Petrolul, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: dinamo-petrolul-mohammad murad 

viewscnt
Articole similare