Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment FABULOS! Reacţia lui Xavi când Eric i-a cerut un autograf: "Doamne, ştii cine sunt!" Ce i-a spus legenda Barcelonei

Moment FABULOS! Reacţia lui Xavi când Eric i-a cerut un autograf: "Doamne, ştii cine sunt!" Ce i-a spus legenda Barcelonei

Campionate

Comentarii

Moment memorabil pentru brazilianul Eric de Oliveira cu ocazia unei întâlniri cu legendarul Xavi Hernandez, care din 2015 evoluează în Qatar, la Al Sadd.

Eric şi Xavi au devenit adversari în campionatul din Qatar, după transferul brazilianului la Al-Markhiya, de la începutul anului, însă fostul mijlocaş de la Gaz Metan, Pandurii sau Viitorul a avut parte de o surpriză imensă când s-a întâlnit cu Xavi şi i-a cerut un autograf fostului mijlocaş şi căpitan al Barcelonei.

"Tu eşti Eric! Ţi-am văzut golurile"

Cei doi nu au avut ocazia să fie adversari pe teren (Al Markhiya jucase deja meciurile cu Al Sadd când Eric a ajuns în Qatar), însă mijlocaşul brazilian a avut surpriza să fie recunoscut de Xavi în momentul în care i-a cerut un autograf spaniolului pentru cei doi fii ai săi.



"Tu eşti Eric!?", a fost reacţia lui Xavi, urmată de una de uimire din partea brazilianului: "Doamne, ştii cine sunt!".

Apoi Xavi i-a explicat cum a ajuns să-l cunoască: "Ţi-am văzut nişte goluri anul trecut! Ai jucat ultimele trei luni".

Eric de Oliveira este al doilea cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 56 de goluri marcate pentru echipele la care a evoluat de-a lungul carierei (Gaz Metan, Pandurii, Viitorul).

Afla mai multe despre: ericxavibarcelonaqataral sadd 

viewscnt
Articole similare