Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil în Anglia. Primul jucător eliminat pentru că a urinat pe teren! FOTO | Cazul similar petrecut în Ghencea, la un meci din Liga Campionilor

Moment incredibil în Anglia. Primul jucător eliminat pentru că a urinat pe teren! FOTO | Cazul similar petrecut în Ghencea, la un meci din Liga Campionilorgalerie foto
Comentarii

Max Crocombe, portarul formaţiei Salford City, din liga a şasea a Angliei, a fost eliminat în minutul 86 al partidei cu Bradford PA dintr-un motiv cel puţin inedit.

Portarul de 24 de ani a fost trimis la cabine de arbitrul partidei, după ce a fost surprins urinând la marginea gazonului. Mai mult, unul dintre spectatori a depus o plângere la poliţie împotriva portarului.

"Stewardul i-a spus de două ori să nu facă asta, dar el nu a ascultat şi a urinat. A mers lângă una dintre tribune, din ce înţeleg. Nu am văzut momentul, dar arbitrul l-a eliminat din acest motiv, după ce a fost atenţionat de tuşier", a declarat Colin Barker, un oficial al formaţiei Bradford.

Incidentul a fost relatat inclusiv pe pagina de Twitter a clubului gazdă.


 


Ulterior, Max Crocombe şi-a cerut scuze pentru gestul său, precizând că a avut o "eroare de judecată": "Intenţia mea nu a fost în niciun moment să ofensez pe cineva şi vreau să-mi cer scuze suporterilor ambelor echipe".

S-a întâmplat şi în România. Lehmann a scăpat nepedepsit

Un moment similar a avut loc şi în România, în timpul partidei Unirea Urziceni - VfB Stuttgart, scor 1-1, din sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor.

Atunci, meciul s-a jucat la Bucureşti, pe stadionul Ghencea, iar portarul oaspeţilor, Jens Lehmann a părăsit poarta chiar în timpul meciului pentru a-şi satisface nevoile fiziologice, pe teren, folosind ca paravan un panou publicitar.

Gestul nu a fost observat însă de brigada de arbitri şi a rămas nesancţionat.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: angliaeliminarelehmann,  

viewscnt
Articole similare