You are here:

Moment inedit după Dinamo - FCSB. Un tânăr suporter i-a oferit un cadou lui Dennis Politic: "Sigur vrei să-mi dai asta mie?"

Moment inedit după Dinamo - FCSB. Un tânăr suporter i-a oferit un cadou lui Dennis Politic: "Sigur vrei să-mi dai asta mie?"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-2, însă fanii i-au aşteptat la autocar pe jucătorii lui Kopic pentru o sesiune de autografe.

Dennis Politic a avut parte şi de o mică surpriză din partea unui tânăr fan dinamovist. Băiatul i-a oferit o medalie fotbalistului.

"Sigur vrei să-mi dai asta mie?" , a întrebat Dennis Politic, în timp ce băiatul a confirmat.

"Nu sunt supărat pentru această înfrângere, consider că putem să-i batem şi noi în Cupa României. Cred că Dinamo se poate lupta la primele locuri în campionat" , a spus copilul.

"Am rămas la autografe, dacă asta îşi doreşte copilul, îi facem pe plac. Venim aproape la fiecare meci. Acum sperăm ca Dinamo să-şi ia revanşa cu FCSB în Cupa României" , a zis şi mama băiatului.

Dinamo - FCSB 0-2

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 2-0, pe Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalty în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După doar trei minute, FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului, de unde Bîrligea a reluat spectaculos şi a marcat.

Partea secundă a fost lipsită de faze de poartă, iar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi. Jucătorii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare