Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment rar! Nervos, Bergodi a şutat în direcţia băncii celor de la Petrolul. Ce s-a întâmplat: "A fost un gest copilăresc" | VIDEO

Moment rar! Nervos, Bergodi a şutat în direcţia băncii celor de la Petrolul. Ce s-a întâmplat: "A fost un gest copilăresc" | VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Superligă atât pentru calităţile profesionale, cât şi umane, a fost protagonistul unui moment inediat în remiza cu Petrolul Ploieşti.

Cristiano Bergodi a trimis o minge în direcţia băncii Petrolului

Petrolul Ploieşti a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Sepsi, într-un meci din etapa a treia a Superligii, în care oaspeţii au ratat un penalti, prin Cosmin Matei. Gabi Tamaş şi Alexandru Tudorie au marcat golurile partidei. 

Până şi cei mai calmi antrenori îşi ies din fire. Ratarea lui Ion Gheorghe, din minutul 89, când scorul era 1-1-, i-a provocat lui Bergodi o criză de nervi. Italianul de pe banca lui Sepsi a şutat cu sete într-o minge, în direcţia băncii de rezerve a Petrolului. 

Spiritele s-au încins repede, iar Bergodi a fost încolţit de "lupi". Atât antrenorul lui Sepsi, cât şi Nae Constantin au primit cartonaş galben.

"Nu am vrut să dau în cineva. Dacă dădeam spre cineva, luau bine, loveam bine mingea. A fost un gest copilăresc, dar nu aveam nimic cu suporterii sau cu cineva de aici", a spus după meci Cristiano Bergodi. 

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1, în Superligă

Afla mai multe despre: sepsibergodipetrolul 

viewscnt
Articole similare