You are here:

Moment savuros între Mourinho şi Bellingham. Managerul l-a ofertat direct pe gazon pe starul englez: "Vino la Fenerbahce!" | VIDEO

Moment savuros între Mourinho şi Bellingham. Managerul l-a ofertat direct pe gazon pe starul englez: "Vino la Fenerbahce!" | VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Jude Bellingham s-a dus să-şi salute mama după ce Real Madrid a câştigat al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor, primul pentru internaţionalul englez. Apoi, mijlocaşul l-a rugat pe José Mourinho să facă o poză cu mama sa, mare fană a portughezului.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Într-un clip de la TNT Sports, Jude Bellingham este văzut apropiindu-se de José Mourinho, care îl felicită călduros. Jucătorul îl întreabă apoi ceva la ureche. Reporterul postului descrie schimbul de replici: internaţionalul englez l-a întrebat pe antrenorul portughez dacă mama sa poate face o fotografie cu el. "Te adoră de ani de zile", spune Bellingham.

Mourinho a fost de acord şi a venit să o salute pe mama mijlocaşului englez, înainte de a face o fotografie. El i-a spus apoi lui Bellingham: "Acum, vino la Fenerbahçe!". Managerul portughez a bătut palma cu şefii clubului turc, la finalul acestei săptămâni.

Jose Mourinho a fost prezent la Londra, la finala Ligii Campionilor, în calitate de comentator pentru un post de televiziune.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

 

 

 

Afla mai multe despre: bellingham 

viewscnt
Articole similare