Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment special pentru Ianis Hagi. Jucătorii lui Rangers i-au dedicat victoria mijlocaşului român: "Chiar am vorbit toţi înaintea meciului despre acest detaliu"

Moment special pentru Ianis Hagi. Jucătorii lui Rangers i-au dedicat victoria mijlocaşului român: "Chiar am vorbit toţi înaintea meciului despre acest detaliu"
Comentarii

Rangers a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Livingston, în etapa a XXIII-a a campionatului scoţian de fotbal.

Scott Arfield a marcat golul, în minutul 75. Rangers este lider, cu 55 de puncte, şi are patru puncte peste Celtic, ocupanta locului 2. Livingston ocupă locul 9, cu 23 de puncte.

După meci, jucătorul gazdelor Fashion Sakala a declarat că echipa îi dedică victoria obţinută lui Ianis Hagi, accidentat.

"A fost un meci foarte greu, dar eram pregătiţi pentru el. Ne-am dorit cele trei puncte. Chiar am vorbit despre acest detaliu şi pot spune că a fost un joc special prin prisma situaţiei lui Ianis Hagi. A fost o dedicaţie foarte mare pentru el. Cred că singura modalitate de a-i ura noroc şi să se facă bine curând a fost să obţinem cele trei puncte", a declarat Sakala, potrivit newschainonline.com.

Antrenorul echipei Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat, marţi, că Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Mijlocaşul român a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare