Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment unic în fotbalul românesc: "Îl votez pe el şi plătesc doar ca să nu mai primească Dan Petrescu penalty, penalty, penalty"

Moment unic în fotbalul românesc: "Îl votez pe el şi plătesc doar ca să nu mai primească Dan Petrescu penalty, penalty, penalty"

Fotbal intern

Comentarii

Oficialii celor de FCSB au recunoscut că îi vor acorda votul lui Gino Iorgulescu la alegerile de luni pentru preşedinţia LPF.

"Dacă face asta, e ceva în plus pentru a fi votat Gino. Cea mai mare problemă a fotbalului românesc este arbitrajul. Arbitrajul video ar rezolva această mare problemă. De ce? Pentru că nu vorbim aici de un ofsaid, de un fault la mijlocul terenului, vorbim de penalti acordat sau neacordat. Nu mai poate după aia niciunul să-i dea lui Dan Petrescu penalti, penalti, penalti. Nu mai pot ei să mai facă aşa. Plătesc eu singur toţi banii, numai eu, Steaua, ca să se implementeze asta, să terminăm odată, să nu mai primească Dan Petrescu penalti, penalti, penalti", a declarat Becali, la Pro X.

El a precizat că FCSB îl va vota pe Gino Iorgulescu la alegerile pentru preşedinţia LPF, care vor fi luni.

"Sorin Drăgoi nu are de ce să se întâlnească cu mine, pentru că noi i-am dat hârtie lui Gino. La mine e o chestiune sentimentală, eu pe Gino îl cunosc din tinereţe, din copilărie aproape, de la 18, 19, 20 de ani, poate sunt şi puţin subiectiv. A fost pentru mine pe la Bărbulescu, pe la şefi de poliţie pentru nebuniile pe care le făceam atunci. M-a ajutat, nu pot să trec cu vederea câte am avut cu el. Sunt sută la sută că Gino câştigă, are vreo zece cluburi care au dat hârtie că-l propun", a adăugat el.

Afla mai multe despre: lpfgino iorgulescufcsbsteauaalegerigigi becali 

viewscnt
Articole similare