Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de groază pentru Pogba la finalul meciului cu Atletico: "Hoţii au intrat în casă peste copiii noştri"

Momente de groază pentru Pogba la finalul meciului cu Atletico: "Hoţii au intrat în casă peste copiii noştri"
Comentarii

Mijlocaşul lui Manchester United, Paul Pogba, a declarat că locuinţa sa a fost spartă de hoţi, marţi, în timpul meciului cu Atletico Madrid, din Liga Campionilor.

“Noaptea trecută s-a întâmplat cel mai mare coşmar al familiei noastre, când ne-am dat seama că a fost  o spargere la casa noastră în timp ce copilaşii noştri dormeau în dormitorul lor.

Hoţii au fost în casa noastră timp de mai puţin de cinci minute, dar în acel interval au luat de la noi ceva mai valoros decât orice aveam în casă... Sentimentul de siguranţă.

Asta s-a întâmplat în timpul ultimelor minute ale meciului de marţi seară, când ştiau că nu vom fi acasă. Eu şi soţia mea am mers repede acasă, neştiind dacă sunt în siguranţă şi nevătămaţi copiii noştri. Ca tată, nu există un sentiment mai urât pe lume decât să nu fii acolo să îţi protejezi copiii şi sper sincer că nimeni nu va trebui să simtă vreodată ce am simţit eu noaptea trecută.

Din acest motiv aş vrea să ofer o recompensă oricărei persoane care are un indiciu ca să ne ajute. Vă rog să trimiteţi orice informaţie la rewardpogba@gmail.com”, este mesajul fotbalistului, postat miercuri seară pe Twitter.

Manchester United a pierdut, marţi, meciul de pe teren propriu cu Atletico Madrid, scor 0-1, contând pentru manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 1-1, astfel că Atletico s-a calificat în sferturi. Marţi, Pogba a întrat pe teren în minutul 67.

Afla mai multe despre: atleticomanchester united 

viewscnt
Articole similare