Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de panică! Giovanni Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a enervat: "Băi, băiatule..."

Momente de panică! Giovanni Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a enervat: "Băi, băiatule..."

Diverse

Comentarii

Giovanni Becali a fost protagonistul unor momente controversate, de-a lungul timpului. Vărul finanţatorului FCSB, Gigi Becali, a fost implicat în mai multe scandaluri, indiferent de conjunctura în care s-a aflat.

În ultima perioadă, celebrul impresar Ioan Becali a reuşit să intermedieze mai multe transferuri importante. În 2020, a reuşit să-l transfere pe Valentin Mihăilă la Parma, iar la începutul acestui an l-a dus şi pe Dennis Man la aceeaşi echipă. 

Totuşi, ultima mutare a generat controverse, în condiţiile în care impresarul a fost băgat în afacere de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, în ciuda faptului că Dennis Man era reprezentat de Anamaria Reghecampf. 

Episod neştiut cu Giovanni Becali. A sărit la bătaie în culise cu Vadim Tudor

Impresarul a lăsat în trecut toate controversele din jurul său, iar acum se concentrează pe afaceri. Ioan Becali a fost protagonistul unor momente neplăcute, iar Playsport.ro a dezvăluit un episod neştiut din lungul şir al controverselor. 

În trecut, Giovanni Becali a sărit la bătaie în culisele televiziunii Antena 3, unde urma să fie invitat alături de Vadim Tudor. 

Disensiunile dintre cei doi au pornit într-o pauză publicitară, iar conflictul a fost cauzat de o discuţie despre Gigi Becali. La acel moment, fostul politician Vadim Tudor se afla în conflict cu şeful Partidului România Mare. 

Sursa citată susţine că Ioan Becali şi Vadim Tudor s-au jignit, iar moderatorii postului s-au sperit şi puţin a lipsit ca cei doi să sară la bătaie. 

Totul s-a liniştit după o replică a lui Vadim Tudor: „Băi, băiatule, pe tine te-aş duce la şcoala de reeducare, mă. Dacă intri tu pe mâna mea, cel mai şmecher român fac din tine”, ar fi spus fostul politician, conform sursei citate. A fost momentul care l-a liniştit şi l-a amuzat pe Giovanni Becali. 

Giovanni Becali, replică pentru Anamaria Prodan despre transferul lui Dennis Man de la FCSB

"Parma a vorbit cu 20 de oameni până să mă cheme pe mine. Deci eu vorbesc cu preşedintele clubului, cu vicepreşedintele şi cu directorul sportiv. Dacă există alte persoane... Crezi că Parma, dacă ar fi vorbit cu alţii, m-ar mai fi chemat pe mine? Chiar şi pentru a vorbi cu Gigi Becali. Şi până la urmă au vorbit cu Mihai Stoica. 

Ei ştiu că brandul Becali a fost şi este în continuare un brand peste tot în ceea ce priveşte meseria asta de intermediar", susţinea Giovanni Becali, pentru Telekom Sport, înainte de perfectarea transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma.  

Afla mai multe despre: giovanni becalibataiegiovanni becali vadim tudorgiovanni becali controverse 

viewscnt
Articole similare