Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente dificile pentru Simona Halep pe teren! Cu probleme medicale, jucătoarea s-a stăpânit cu greu. Ce s-a întâmplat: medicii au intervenit

Momente dificile pentru Simona Halep pe teren! Cu probleme medicale, jucătoarea s-a stăpânit cu greu. Ce s-a întâmplat: medicii au intervenitgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep s-a confruntat cu mai multe probleme în meciul în urma căruia a fost eliminată de la Roland Garros.

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, de jucătoarea chineză Qinwen Zheng, locul 74 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros. Este prima dată când campioana română părăseşte în această fază openul francez, din 2015.

Deşi a început bine meciul cu jucătoarea asiatică şi a condus cu 1-0 la seturi, jucătoarea din Constanţa a pierdut meciul din mână din mai multe motive. 

Qinwen Zheng a egalat la seturi, iar în decisiv Simona Halep a fost afectată pe teren. La 0-3, ea a cerut un moment de pauză, iar medicii i-au luat tensiunea. Deşi a revenit pe teren, Simona Halep a fost vizibil afectată de starea sa. 

Contrar situaţiei din alte meciuri pierdute, Halep a lăsat impresia că a abandonat lupta, posibil şi din cauza unor probleme fizice. Ea a părut că a rămas fără aer, apoi forţa loviurilor sale a scăzut dramatic. 

Tot în setul decisiv, la 1-0 pentru asiatică, Simona Halep s-a lovit cu palma peste coaspă şi s-a ghemuit, în încercarea de a-şi pune ordine în gânduri. 

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a fost finalistă în 2014 şi 2017. Anul trecut, Halep nu a participat la French Open, fiind accidentată, iar în 2020, a părăsit turneul în optimi.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare